August 4, 20241 yr 30 minutes ago, Ras said: Edit. i dva zanimlnljiva potpisa ispod fotografija koje ilustruju Tignorov tekst Federer nije uzeo zlato u singlu na OI
August 4, 20241 yr vidim ja da se sekta dosta nervirala tokom meča? zašto, bre, ljudi? bio malo dublji potok, ali ipak potok
August 4, 20241 yr 8 minutes ago, Ros said: vidim ja da se sekta dosta nervirala tokom meča? zašto, bre, ljudi? bio malo dublji potok, ali ipak potok Sve ti nisi koji arschloch.
August 4, 20241 yr 21 minutes ago, Lancia said: Sve ti nisi koji arschloch. izgoreh, bre… gledam meč, pored mene protiče Dunav ispod tvrđave, kljako mi zabija eksere u kovčeg dropsotovima i smecevima… težak dan 😇
August 4, 20241 yr Quote I leave with an incredible silver medal and with my head held high after a tremendous battle today! Congratulations @DjokerNole for that gold that you have sought so much Edited August 4, 20241 yr by vememah
August 5, 20241 yr 11 hours ago, stray cat said: Alkaraz, servis ga nije hteo kako ume, nije bio u potpunoj zoni (da mu ulazi sve što udari) Baron je pričao posle da je špil bio star, Da je previše pio, da ga poneo žar ...
August 5, 20241 yr Popular Post Kada govorimo o raznim čudima u jučerašnjem meču, Novak je juče nakon 69% ubčaja prvog servisa u prvom setu, u drugom podigao procenat na 83% i to uz nekih 190 km/h brzine u proseku. Za mene je ovo najfascinantniji podatak iz čitavog meča. Za nekoga kome servis nije forte, takva sposobnost fokusa i koncentracije doslovno je nadljudska.
August 5, 20241 yr 17 minutes ago, vememah said: Tacno se vidi ta unutrasnja borba, jedan Novak koji misli da je enough i da uziva malo i bude zahvalan, a drugi koji govori: Videcete vi sta je enough, popusite mi ga svi, ima uzmem 35 slemova i OI u LA-u, nabijem vas sve 🤣🤣🤣🤣