August 4, 20241 yr 1 minute ago, villiem said: uvek otaljava ovaj prvi gem posle dobijenog seta Otkucaš pa klikneš tek kad se ostvari.
August 4, 20241 yr 3 minutes ago, eumeswil said: Jel coaching nije zabranjen na OI turniru? Ferero priča sa Alcarazom svaki put kad je kamera na njemu. A sta to može Troicki da mu ponudi. Šta god bi mu savetovao Nole bi ga brzo poslao u kurac .
August 4, 20241 yr 1 minute ago, Cash said: A sta to može Troicki da mu ponudi. Šta god bi mu savetovao Nole bi ga brzo poslao u kurac . Apsolutno
August 4, 20241 yr 5 minutes ago, Cash said: Šta god bi mu savetovao Nole bi ga brzo poslao u kurac . Pa upravo to. Beskonačno slanje u qrac Nolu smanjuje tenziju. Edited August 4, 20241 yr by Max Morlock
August 4, 20241 yr ukrao mu je set! najbolji igrac tajbrejkova ikad! na set udaljenosti do sna! rekoh sebi da cu odgledati mec spokojno i mirno ali nema sanse jbt. sta je ovo ...
August 4, 20241 yr 1 minute ago, TS-CS said: ukrao mu je set! najbolji igrac tajbrejkova ikad! na set udaljenosti do sna! rekoh sebi da cu odgledati mec spokojno i mirno ali nema sanse jbt. sta je ovo ... I ja isto, kao opušteno; evo me kako čitam ovde i pratim samo rezultat, isklučio prenos posle prva dva, tri gema.
August 4, 20241 yr 7 minutes ago, stray cat said: I ja isto, kao opušteno; evo me kako čitam ovde i pratim samo rezultat, isklučio prenos posle prva dva, tri gema. Zanimljiva borba u gađanju glinenih golubova za žene. Čileanka je opasna Edited August 4, 20241 yr by Engineer