Lancia Posted August 4 Posted August 4 5 minutes ago, Serena said: Mislis ono ne ide srebro uz zlato? De ide, ajmo malo budi esteta, majku mu 2
Serena Posted August 4 Posted August 4 Kad smo kod bockanja, kad bi ga neke pcele napale ko onomad u Americi ima tamo blizu botanicka basta sta ih kosta da naprave krug oko crnih šiški 2
Mindaugas Žukauskas Posted August 4 Posted August 4 Uzevši u obzir klimavo koleno, i činjenicu da je izgledao inferiorno u poslednja dva finala sa Alkarasom, ne dajem Novaku više od 10% šanse danas. Biću baš iznenađen ako dobije
Tsai Posted August 4 Posted August 4 Ne radi mi Max cak ni preko vpn van Srbije, a sve tekme sam gledao sa engleskim komentatorom. Moracu finale preko eona
Max Morlock Posted August 4 Posted August 4 10 minutes ago, Tsai said: Ne radi mi Max cak ni preko vpn Radim, radim i u roamingu 1
Arkadija Posted August 4 Posted August 4 Zašto su sudije na tenisu najgore obučene od svih sudija na OI? Zašto su u donjem delu pidžame??? 1 1 1
Max Morlock Posted August 4 Posted August 4 Just now, Arkadija said: Zašto su u donjem delu pidžame??? Pa bilo bi čudno da sede gore samo u gornjem delu pidžame... 1
Arkadija Posted August 4 Posted August 4 1 minute ago, Max Morlock said: Pa bilo bi čudno da sede gore samo u gornjem delu pidžame...
Moonwalker Posted August 4 Posted August 4 (edited) 4 minutes ago, Arkadija said: Zašto su sudije na tenisu najgore obučene od svih sudija na OI? Zašto su u donjem delu pidžame??? Ne oblaci ih Lacoste. Edited August 4 by Moonwalker
Recommended Posts