Lancia Posted August 4, 2024 Posted August 4, 2024 5 minutes ago, Serena said: Mislis ono ne ide srebro uz zlato? De ide, ajmo malo budi esteta, majku mu 2
Sandradjer Posted August 4, 2024 Posted August 4, 2024 Jel bockate Alakaraza iglicama? Kakva je ovo sekta
Serena Posted August 4, 2024 Posted August 4, 2024 Kad smo kod bockanja, kad bi ga neke pcele napale ko onomad u Americi ima tamo blizu botanicka basta sta ih kosta da naprave krug oko crnih šiški 2
Mindaugas Žukauskas Posted August 4, 2024 Posted August 4, 2024 Uzevši u obzir klimavo koleno, i činjenicu da je izgledao inferiorno u poslednja dva finala sa Alkarasom, ne dajem Novaku više od 10% šanse danas. Biću baš iznenađen ako dobije
Tsai Posted August 4, 2024 Posted August 4, 2024 Ne radi mi Max cak ni preko vpn van Srbije, a sve tekme sam gledao sa engleskim komentatorom. Moracu finale preko eona
Max Morlock Posted August 4, 2024 Posted August 4, 2024 10 minutes ago, Tsai said: Ne radi mi Max cak ni preko vpn Radim, radim i u roamingu 1
Arkadija Posted August 4, 2024 Posted August 4, 2024 Zašto su sudije na tenisu najgore obučene od svih sudija na OI? Zašto su u donjem delu pidžame??? 1 1 1
Max Morlock Posted August 4, 2024 Posted August 4, 2024 Just now, Arkadija said: Zašto su u donjem delu pidžame??? Pa bilo bi čudno da sede gore samo u gornjem delu pidžame... 1
Arkadija Posted August 4, 2024 Posted August 4, 2024 1 minute ago, Max Morlock said: Pa bilo bi čudno da sede gore samo u gornjem delu pidžame...
Moonwalker Posted August 4, 2024 Posted August 4, 2024 (edited) 4 minutes ago, Arkadija said: Zašto su sudije na tenisu najgore obučene od svih sudija na OI? Zašto su u donjem delu pidžame??? Ne oblaci ih Lacoste. Edited August 4, 2024 by Moonwalker
Recommended Posts