Filozof manijak Posted August 2 Posted August 2 U nedelju da prizove sve sile Zla i Moćne Duhove Akai Bobica i Chia Semenki da mu podare the Pobedu i vozdignu ga na Večni Olimp 2 2 1 1
Popular Post Tsai Posted August 2 Popular Post Posted August 2 My 2 cents Finale ce biti mnogo mnogo neizvesnije od vimbldonskog i kljako ce igrati kao zver 4 7
Popular Post Serena Posted August 2 Popular Post Posted August 2 (edited) Sad svi igraci da se skupe i napisu peticiju Alkarazu da ne zapinje u nedelju, da ga vise skinu s q..a Gledala sam mec u TV sali sa pedesetak Italijana Edited August 2 by Serena 1 9 1
Ras Posted August 2 Posted August 2 4 minutes ago, Tsai said: My 2 cents Finale ce biti mnogo mnogo neizvesnije od vimbldonskog i kljako ce igrati kao zver Šta ti je? Gde nestadoše pesimizam i strah? 1
Kreator Posted August 2 Posted August 2 (edited) Bravo Nole legendo ! U nedelju šta bude, bude. Alkaraz je jači ali uzeto je makar srebro. Bravo, bravo, bravo! Edited August 2 by Kreator 2
Ras Posted August 2 Posted August 2 Just now, Serena said: Sad svi igraci da se skupe i napisu peticiju Alkarazu da ne zapinje u nedelju, da ga vise skinu s q..a Gledala sam mec u TV sali sa pedesetak Italijana Ko ja 100. derbi sa južne tribine. 3
Max Morlock Posted August 2 Posted August 2 Ali kako je odigrao ovaj drugi set Zastrašujuće. Sve je nekako išlo svojim tokom, razmenjivali su brejkove i onda je samo odjednom izbambusao nesrećnog Italijana koji se verovatno sad pita u svlačionici šta ga je to pregazilo i ponavlja "nisam ovo zaslužio". 4
Tsai Posted August 2 Posted August 2 2 minutes ago, W.F.C. said: Ma kakvo srebro, ne vraca se bez zlata Nema šane da ne izgine za zlato 1
TS-CS Posted August 2 Posted August 2 16 godina! sesnaest jebnih godina nakon prve olimpijske medalje covek opet uzima odlicje u singlu! jos jedan all time podvig jbe mi se za nedelju, sve i da sad uzme manje gemova od sirotog kanadjanina danas ovo mora da se zalije 7
x500 Posted August 2 Posted August 2 8 minutes ago, Serena said: Sad svi igraci da se skupe i napisu peticiju Alkarazu da ne zapinje u nedelju, da ga vise skinu s q..a Gledala sam mec u TV sali sa pedesetak Italijana U fazonu, pusti ga inace ce da igra jos 4 godine i naredne olimpijade. Neka uzme to zlato i nek' ide u peMziju 1
Popular Post harper lee Posted August 2 Popular Post Posted August 2 Voleo bih vise nego ista da uzme ovo zlato, 25. Slem u Njujorku, da se izljubi sa svima, na nekoliko jezika kaze "jeb'o sam vam i Margaret Kort, jebala vas Margaret Kort da vas jebe" i 2025. godinu proglasi za godinu revijalnog overavanja svih za njega bitnih turnira, kako bi slepcima dao sansu da dostojanstveno isprate u penziju zivog teniskog boga. Ne mora, uradio je dovoljno, ali eto, voleo bih. Covek zmaj. 20
stray cat Posted August 2 Posted August 2 Bravo za NĐa, prvo olimpijsko finale u karijeri (do not forget).
Recommended Posts