Filozof manijak Posted August 2, 2024 Posted August 2, 2024 U nedelju da prizove sve sile Zla i Moćne Duhove Akai Bobica i Chia Semenki da mu podare the Pobedu i vozdignu ga na Večni Olimp 2 2 1 1
Popular Post Tsai Posted August 2, 2024 Popular Post Posted August 2, 2024 My 2 cents Finale ce biti mnogo mnogo neizvesnije od vimbldonskog i kljako ce igrati kao zver 4 7
Popular Post Serena Posted August 2, 2024 Popular Post Posted August 2, 2024 (edited) Sad svi igraci da se skupe i napisu peticiju Alkarazu da ne zapinje u nedelju, da ga vise skinu s q..a Gledala sam mec u TV sali sa pedesetak Italijana Edited August 2, 2024 by Serena 1 9 1
Ras Posted August 2, 2024 Posted August 2, 2024 4 minutes ago, Tsai said: My 2 cents Finale ce biti mnogo mnogo neizvesnije od vimbldonskog i kljako ce igrati kao zver Šta ti je? Gde nestadoše pesimizam i strah? 1
Lancia Posted August 2, 2024 Posted August 2, 2024 Eh bas da mu ne poverujem, ''Nothing to lose in finals...''
Kreator Posted August 2, 2024 Posted August 2, 2024 (edited) Bravo Nole legendo ! U nedelju šta bude, bude. Alkaraz je jači ali uzeto je makar srebro. Bravo, bravo, bravo! Edited August 2, 2024 by Kreator 2
Ras Posted August 2, 2024 Posted August 2, 2024 Just now, Serena said: Sad svi igraci da se skupe i napisu peticiju Alkarazu da ne zapinje u nedelju, da ga vise skinu s q..a Gledala sam mec u TV sali sa pedesetak Italijana Ko ja 100. derbi sa južne tribine. 3
Max Morlock Posted August 2, 2024 Posted August 2, 2024 Ali kako je odigrao ovaj drugi set Zastrašujuće. Sve je nekako išlo svojim tokom, razmenjivali su brejkove i onda je samo odjednom izbambusao nesrećnog Italijana koji se verovatno sad pita u svlačionici šta ga je to pregazilo i ponavlja "nisam ovo zaslužio". 4
Tsai Posted August 2, 2024 Posted August 2, 2024 2 minutes ago, W.F.C. said: Ma kakvo srebro, ne vraca se bez zlata Nema šane da ne izgine za zlato 1
TS-CS Posted August 2, 2024 Posted August 2, 2024 16 godina! sesnaest jebnih godina nakon prve olimpijske medalje covek opet uzima odlicje u singlu! jos jedan all time podvig jbe mi se za nedelju, sve i da sad uzme manje gemova od sirotog kanadjanina danas ovo mora da se zalije 7
x500 Posted August 2, 2024 Posted August 2, 2024 8 minutes ago, Serena said: Sad svi igraci da se skupe i napisu peticiju Alkarazu da ne zapinje u nedelju, da ga vise skinu s q..a Gledala sam mec u TV sali sa pedesetak Italijana U fazonu, pusti ga inace ce da igra jos 4 godine i naredne olimpijade. Neka uzme to zlato i nek' ide u peMziju 1
Popular Post harper lee Posted August 2, 2024 Popular Post Posted August 2, 2024 Voleo bih vise nego ista da uzme ovo zlato, 25. Slem u Njujorku, da se izljubi sa svima, na nekoliko jezika kaze "jeb'o sam vam i Margaret Kort, jebala vas Margaret Kort da vas jebe" i 2025. godinu proglasi za godinu revijalnog overavanja svih za njega bitnih turnira, kako bi slepcima dao sansu da dostojanstveno isprate u penziju zivog teniskog boga. Ne mora, uradio je dovoljno, ali eto, voleo bih. Covek zmaj. 20
stray cat Posted August 2, 2024 Posted August 2, 2024 Bravo za NĐa, prvo olimpijsko finale u karijeri (do not forget).
Recommended Posts