August 1, 20241 yr Da, sad se menjaju stvari jbg . Jel bio neki nezgodan pokret ili onako, iz čista mira ?
August 1, 20241 yr Jebeni Vučić ih je sve urekao, onomad kada je izjavio da očekuje nikad više medalja
August 1, 20241 yr Just now, duda said: Da, sad se menjaju stvari jbg . Jel bio neki nezgodan pokret ili onako, iz čista mira ? Proklizao je levom nogom na liniju, ali je odmah posle toga počeo da ćopa na ono koleno
August 1, 20241 yr 2 minutes ago, Valkyrie said: Nezahvalnici, imate temu Tenis na OI a vi ste ovde na pikniku? A jbg, teška smo sekta
August 1, 20241 yr Just now, Arkadija said: Proklizao je levom nogom na liniju, ali je odmah posle toga počeo da ćopa na ono koleno Njemu beše desno koleno operisano ?
August 1, 20241 yr 7 minutes ago, duda said: Njemu beše desno koleno operisano ? levo, na desnom nosi steznik radi uroka
August 1, 20241 yr 4 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said: levo, na desnom nosi steznik radi uroka Ah, što si tako biter? Levo -desno, potato-potejto, ne gledam , pa sam izgubila iz vida tu sitnicu.
August 1, 20241 yr Ja mislim da ga je zignulo nesto ali da nije mnogo lose nego da se usro zbog iskustva sa RG. Moze da igra
August 1, 20241 yr 7 minutes ago, Tsai said: Ja mislim da ga je zignulo nesto ali da nije mnogo lose nego da se usro zbog iskustva sa RG. Moze da igra I meni se čini, a reagovao je kao da je polomio nogu. Svi u njegovom boksu su ostali wtf, da li je jebeno moguće.
August 1, 20241 yr Opušteno. Cici zna ko je sposoban i za kakve preokrete... Nije on Noksi u glavi već je Noksa njemu.