October 4, 20231 yr I uze set Altoatezino kako ga zovu ovi na Supertennisu. Neverovatne razmene, intenzitet, dubina udaraca, preciznost, naklon za obojicu Siner za nijansu agresivniji. Nadam se da ce nastaviti u istom ritmu👍
October 4, 20231 yr 58 minutes ago, Serena said: Janik i sa smečom kopira Novaka Vaistinu kopira. Heh, još mi aktivan edit: vvvvvaistinu. Edited October 4, 20231 yr by peralozac
October 4, 20231 yr Bravo za Sinera, kroz veoma teške protivnike kao nožem kroz sir, moguće da je ovo znak da će ovakvu formu konačno početi da pokazuje i na slemovima...
October 4, 20231 yr Kakav pasing za mec loptu I trofej zasluzeno u rukama Italijana Edited October 4, 20231 yr by Serena
October 4, 20231 yr Pripremio mukica, pa da ne propadne. Niti mu se ide kući, jer mi ona njegova ne liči na šahiskinju iz Nekrasova, već pre na neku koja će u besu da baca jastuke i viče: Vidi, kakva si luzerčina postao, kao i kum ti! Edited October 4, 20231 yr by Ras
October 5, 20231 yr Povoljno šangajsko ždrijebe za Karlita, Siner i Meda će se pošibati u drugom delu.
October 8, 20231 yr Trka za zavrsni u Torinu trenitno izgleda ovako: Za sad 4 čekirane karte, bumo videli koja cetvorica ce im se pridruziti i koji ce biti poredak.
October 15, 20231 yr Ma to bila navlakusa da bi prodali karte Zezam se nemam pojma ko je uneo pometnju, u svakom slucaju dobro je za njega da malo odmori. Bagdatis se ukljucio u rad PTPA Kako se ugojio covek
October 15, 20231 yr Just now, Serena said: Ma to bila navlakusa da bi prodali karte Zezam se nemam pojma ko je uneo pometnju, u svakom slucaju dobro je za njega da malo odmori. Bagdatis se ukljucio u rad PTPA Kako se ugojio covek Au, jedva sam ga prepoznao