Jump to content
IGNORED

Tenis - opšta tema za sve sezone

Jumanji

Recommended Posts

Posted
5 minutes ago, Serena said:

Siner je danasnjom pobedom izborio renking katijere No4. Italijani u transu, nakon 40godina i Panate ponovo imaju cetvrtog tenisera sveta. Bolji je bio jedino Pjetrandjeli No3. 

Jebi ga (dizvineš) ali jedini je koji je 4 puta pobedio najveću nadu i realnost modernog tenisa. Pravi pain in da ass kad pogledaš

Posted

Što mi drago za malog Sinera, gotivan mi je lik, jednom kad se Nole povuče iz tenisa za pet, šest godina za njega ću da navijam.

• +1 3
Posted

Kreten posle promašaja na meč lopti napucao sudiju, nenamerno izgleda... Bilo bi 6:6 a ovako Napolitano ide u glavni žreb Šangaja

Posted

Žuci za sad servis fercera odlicno, agresivan vise nego inace, a pokusava i S&V da igra, prepisuje od Novaka. 

Ako Meda danas uzme titulu bice mu to 21. razlicita, ni jednu do sad nije osvojio 2x. 

Posted

Meda se sprema za Đokovića sa ovim izlascima na mrežu, lisac jedan :lolol: 

Posted

Kakve su vam ove Lacoste majice? Vidim da kod dosta igrača cepaju to raznobojno, samo menjaju dizajn. Kod Novaka i najmanje.

Ja generalno ne nosim takve majice, ali ove mi se neobično dopadaju.

Posted
1 minute ago, Milošica said:

dosta igrača cepaju

ja samo Đ video da cepa, ko još?

• Haha 2
Posted

Kakva sam nepismena majmunčina.

• +1 1
Posted
6 minutes ago, Milošica said:

Ja generalno ne nosim takve majice, ali ove mi se neobično dopadaju.

Na Medi ovo ne izgleda lose👍

• +1 1
Posted

Dobri su i bata Meda i bata Jana. Mogu mediji da hajpuju koliko hoće, ali ima Karlito da se naradi i pasulja najede dok ne osvoji samo prvi sledeći GS, kakvo crno obaranje rekorda za par godina. Tri ludaka, a naš najluđi među njima se retko rađaju.

Posted (edited)

Meda poceo da gubi strpljenje, a Siner zakucava kao cekicem 💪

Edited by Serena
Posted

Siner odličan, sad ostaje da vidimo kako će da igra dok mu u glavi zvoni "pa ja ovo osvajam jebote".