Arkadija Posted October 2, 2023 Posted October 2, 2023 (edited) Troicki mu je trener. Bio je sa njim i letos na onom turniru gde je isto došao do polufinala. Gštad možda??? Edited October 2, 2023 by Arkadija 1
Arkadija Posted October 2, 2023 Posted October 2, 2023 Izgubi Hamad, Tri TB-a su odigrali. Korda je ovo dobio na veće iskustvo, jer bolji danas nije bio. Hamad malo da poradi na mentalnoj stabilnosti, jer razbijanje rekete u tb-u, a već imaš opomenu zbog lansiranja loptice u skupljača, nije baš najmudriji potez. 2
Jeremija Posted October 2, 2023 Posted October 2, 2023 Nema mogo šta da žali, izgubio je, i to jedva, od mnogo etabliranijeg protivnika. Samo neka se ovako nastavi, i napredak neće izostati.
Serena Posted October 2, 2023 Posted October 2, 2023 E bas mi zao, raspade se psihicki na kraju, a bio je bolji sve vreme. Imao je i problema sa tim butnim misicem na kraju, mozda se i zbog toga unervozio. Vatren je i borben, a to je veoma vazno. Naucice vremenom da bolje kanalise negativnu energiju.
lostfanforever Posted October 2, 2023 Posted October 2, 2023 3 hours ago, Milošica said: Međedović i Medvedev, kakvo rivalstvo u najavi. Jel cuo neko jutros u prenosu na SK nakon Medvedov /Humbert meča da je komentator u live prenosu u toku simultanog prevoda Medine izjave odvalio Danil je Meda ili sam ja utripovala ?
Serena Posted October 2, 2023 Posted October 2, 2023 Siner danas povracao na mecu protiv Dimitrova, u trecem setu pri vodjstvu od 3 0. Ima sutra Alkaraz da ga pregazi ko plitak potok
banecare1 Posted October 3, 2023 Posted October 3, 2023 idem danas da gledam. prvi put za 17 godina koliko sam u pekingu. kupise mi karete ekipa sa basketa i ne interesuje ih sto sam sinoc zaginuo na koncertu i after partiju. 3
Ros Posted October 3, 2023 Posted October 3, 2023 18 hours ago, Arkadija said: Izgubi Hamad, Tri TB-a su odigrali. Korda je ovo dobio na veće iskustvo, jer bolji danas nije bio. Hamad malo da poradi na mentalnoj stabilnosti, jer razbijanje rekete u tb-u, a već imaš opomenu zbog lansiranja loptice u skupljača, nije baš najmudriji potez. kad znamo ko mu je patron, nije ni cudu
Serena Posted October 3, 2023 Posted October 3, 2023 4 hours ago, banecare1 said: idem danas da gledam. prvi put za 17 godina koliko sam u pekingu. kupise mi karete ekipa sa basketa i ne interesuje ih sto sam sinoc zaginuo na koncertu i after partiju. Nadam se da posle nisi grlio korpu ko Siner 1
banecare1 Posted October 3, 2023 Posted October 3, 2023 18 minutes ago, Serena said: Nadam se da posle nisi grlio korpu ko Siner prodezinfikovao sam se dobro
banecare1 Posted October 3, 2023 Posted October 3, 2023 zakacio sabalenku treci set i slucajno ove momke u paru mislio sam da je kachanov tatarin i cudno mi bi sto se krstio na kraju. rece mi drug jermen da ne lupetam gluposti i da je karen njihov. 1
Serena Posted October 3, 2023 Posted October 3, 2023 Da on je Jermen, saznala sam nakon one poruke napisane na kameri na AO. https://www.independent.co.uk/sport/tennis/karen-khachanov-azerbaijan-armenia-australian-open-b2268027.html
lostfanforever Posted October 3, 2023 Posted October 3, 2023 (edited) kakva paralela! Edit: Ne vredi nista Zerevu, ode Meda u finale Edited October 3, 2023 by lostfanforever
Milošica Posted October 3, 2023 Posted October 3, 2023 Duži (prijateljski) razgovor na mreži nisam video.
Recommended Posts