October 2, 20231 yr Troicki mu je trener. Bio je sa njim i letos na onom turniru gde je isto došao do polufinala. Gštad možda??? Edited October 2, 20231 yr by Arkadija
October 2, 20231 yr Izgubi Hamad, Tri TB-a su odigrali. Korda je ovo dobio na veće iskustvo, jer bolji danas nije bio. Hamad malo da poradi na mentalnoj stabilnosti, jer razbijanje rekete u tb-u, a već imaš opomenu zbog lansiranja loptice u skupljača, nije baš najmudriji potez.
October 2, 20231 yr Nema mogo šta da žali, izgubio je, i to jedva, od mnogo etabliranijeg protivnika. Samo neka se ovako nastavi, i napredak neće izostati.
October 2, 20231 yr E bas mi zao, raspade se psihicki na kraju, a bio je bolji sve vreme. Imao je i problema sa tim butnim misicem na kraju, mozda se i zbog toga unervozio. Vatren je i borben, a to je veoma vazno. Naucice vremenom da bolje kanalise negativnu energiju.
October 2, 20231 yr 3 hours ago, Milošica said: Međedović i Medvedev, kakvo rivalstvo u najavi. Jel cuo neko jutros u prenosu na SK nakon Medvedov /Humbert meča da je komentator u live prenosu u toku simultanog prevoda Medine izjave odvalio Danil je Meda ili sam ja utripovala ?
October 2, 20231 yr Siner danas povracao na mecu protiv Dimitrova, u trecem setu pri vodjstvu od 3 0. Ima sutra Alkaraz da ga pregazi ko plitak potok
October 3, 20231 yr idem danas da gledam. prvi put za 17 godina koliko sam u pekingu. kupise mi karete ekipa sa basketa i ne interesuje ih sto sam sinoc zaginuo na koncertu i after partiju.
October 3, 20231 yr 18 hours ago, Arkadija said: Izgubi Hamad, Tri TB-a su odigrali. Korda je ovo dobio na veće iskustvo, jer bolji danas nije bio. Hamad malo da poradi na mentalnoj stabilnosti, jer razbijanje rekete u tb-u, a već imaš opomenu zbog lansiranja loptice u skupljača, nije baš najmudriji potez. kad znamo ko mu je patron, nije ni cudu
October 3, 20231 yr 4 hours ago, banecare1 said: idem danas da gledam. prvi put za 17 godina koliko sam u pekingu. kupise mi karete ekipa sa basketa i ne interesuje ih sto sam sinoc zaginuo na koncertu i after partiju. Nadam se da posle nisi grlio korpu ko Siner
October 3, 20231 yr 18 minutes ago, Serena said: Nadam se da posle nisi grlio korpu ko Siner prodezinfikovao sam se dobro
October 3, 20231 yr zakacio sabalenku treci set i slucajno ove momke u paru mislio sam da je kachanov tatarin i cudno mi bi sto se krstio na kraju. rece mi drug jermen da ne lupetam gluposti i da je karen njihov.
October 3, 20231 yr Da on je Jermen, saznala sam nakon one poruke napisane na kameri na AO. https://www.independent.co.uk/sport/tennis/karen-khachanov-azerbaijan-armenia-australian-open-b2268027.html
October 3, 20231 yr kakva paralela! Edit: Ne vredi nista Zerevu, ode Meda u finale Edited October 3, 20231 yr by lostfanforever