Serena Posted February 15, 2023 Posted February 15, 2023 (edited) Ups, urekoh ja mama Viku Belinda uze set dok sam ja dremnula. Edited February 15, 2023 by Serena
Serena Posted February 16, 2023 Posted February 16, 2023 Belinda je na kraju preokrenula mec i dobila Viku al joj se danas nije islo na megdan Igi pa je predala mec. Inace Iga se osvetila zestoko Colins za poraz na AO, dobila ju je za manje od sat vremena 60 61 Djere uspeo da uzme set Alkarazu, izgleda mali nije jos na zeljenom nivou. Trenutno Siner igra protiv Cicipasa, dobar mec, sevaju vineri sa obe strane, Italijan uzeo prvi set tako sto na 4 4 napravio brejk. Bolji je od Cicija, bolje riternira i lepo igra voleje. 1
mlatko Posted February 16, 2023 Posted February 16, 2023 Ojačao je dečko, nabacio 3 kile i smirio servisInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Serena Posted February 16, 2023 Posted February 16, 2023 Cicipas nije mogao da se sabere u drugom setu i uz dupli brejk Janik stize do pobede. Bekend i forhend iz trka su mu skoro kao Novakovi, defanziva takodje. Samo da ga povrede zaobidju. Ja ne znam zasto se deci i dalje dozvoljava da igraju jednorucni bekend, pa to je unapred osudjeno na eksploataciju koliko puta je danas bekend ispucao u aut kad je dobio visoku loptu u telo, 22 UE i samo 8 vinera za treceg igraca sveta.
Serena Posted February 16, 2023 Posted February 16, 2023 (edited) Jel gleda neko Runea? Ubi ga ovaj anonimus holanski, 160.igrac sveta. Evo sad trazio MTO, zglob desne sake... I predao Rune... Najgora moguca povreda za tenisera. Edited February 16, 2023 by Serena
Serena Posted February 17, 2023 Posted February 17, 2023 Grigor je pre ovoga spasao 2 mec lopte i na kraju pobedio.
lostfanforever Posted February 17, 2023 Posted February 17, 2023 odlican treci set! neizvesno do samog kraja pa cak i na mec loptu 1
mlatko Posted February 17, 2023 Posted February 17, 2023 Bratka sutra otkida par gejmovaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Serena Posted February 18, 2023 Posted February 18, 2023 Iga u Dohi u prvom kolu bila slobodna, u drugom izdominirala protiv Colins 60 61 za manje id sat vremena, u trecem joj predala Bencic, cetvrtom opet dominacija, ovaj put protiv Kudermetove isti rezultat i prolazno vreme kao protiv Colins Danas u 4 igra protiv umorne Pegule koja je juce igrala 3 seta protiv sakari pa finale dubla sa Gof (toliko je bila umorna da mrezu nije uspevala da prebaci). Ne znam ni kako ali su uspele da savladaju raspolozenu Ostapenko (koja ima novog sponzora NIKE) i pticu trkacicu Kicenok. Verujem da ce iga i ovo da odradi na brzaka i sa ukupno 3 sata igre i mozda samo 3 izgubljena gema stigne do jos jedne titule.
mlatko Posted February 18, 2023 Posted February 18, 2023 Svaka mu čast, mislim da je bio i jedan brejk od tih 3.Ima sad solidan teren za napredak u sledećem susretu Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Arkadija Posted February 19, 2023 Posted February 19, 2023 Kecmanović se plasirao u finale Delrej biča. Prilično se namučio sa nekim rumunom/ moldavcem, koji je ispod stotog mesta. Ali dobro, finalu se u zube ne gleda. 1
Milošica Posted February 19, 2023 Posted February 19, 2023 25 minutes ago, Arkadija said: Kecmanović se plasirao u finale Delrej biča. Prilično se namučio sa nekim rumunom/ moldavcem, koji je ispod stotog mesta. Ali dobro, finalu se u zube ne gleda. Taj je inače dobio Tomija Pola prekjuče. 1
Arkadija Posted February 19, 2023 Posted February 19, 2023 Ma da, Albot je igrao sjajno. U TB prvog seta , bukvalno je jedna greška odnela prevagu na Kecmanovića. U drugom naš je skroz stao, a ovaj je pogađao sve i ono što u životu nikada nije. U trećem se Miomir stabilizovao i to je to. Albot je igrač koji ovako može da igra 2-3 meča u nizu, ali ne može to da održava duži period. Zato je tu gde jeste.
Recommended Posts