Jump to content
IGNORED

Tenis - opšta tema za sve sezone

Jumanji

Recommended Posts

Posted

Kakav TB, kakvi poeni :ziga:ali samo na servis Wua, Izner svoje zavrsava asom ili servis vinerom. 

Kad bi bar jedan promasio 

Posted (edited)

I stize Wu do prve ATP titule, u svom prvom finalu, u Americi protiv domaceg igraca, protiv Iznera koji je u ovom mecu ispalio 44 asa. 

Odlucujuci poen je Kinez osvojio dobrim riternom na strasan servis sljivotresa :ziga:

Edited by Serena
Posted

Djordje Djokovic izjavio da su u toku pregovori sa Kirgiosom da igra na  Srpska Openu. 

Posted
1 hour ago, Serena said:

Djordje Djokovic izjavio da su u toku pregovori sa Kirgiosom da igra na  Srpska Openu. 

kada ga tamo zanije neka garavijeh ociju 

Posted

kada ga tamo zanije neka garavijeh ociju 
Olga?

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted
1 hour ago, mlatko said:

Olga?

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

ne znam tacno

neka od ovih drljacinih

Posted (edited)

Imao je on jednu garavih ociju sa balkanskim genima, pa se nije dobro zavrsilo. 

Cula sam za pricu da su Banjalucanke vitke i visoke i da ih ima duplo vise nego momaka. Imala sam priliku pre 5 godina da se uverim u to. Bilo leto, izasli uvece u centar da prosetamo, kad su one nagrnule :ohmy: osecala sam se kao patuljak, a spadam medju vislje osobe zenskog pola :lolol:

Edited by Serena
Posted

Zar nije na ovim prostorima nesto jos zesci odnos zena i muskaraca a ne samo 2:1?

Posted

Nemam pojma, moguce je. 

U Buenos Airesu Djere dobio Fonjinija i sutra igra protiv Alkaraza. 

Spancu ce to biti prvi mec posle duze pauze zbog povrede, bas me zanima kako ce da izgleda povratak. 

• +1 1
Posted
1 hour ago, Zli Gli said:

Zar nije na ovim prostorima nesto jos zesci odnos zena i muskaraca a ne samo 2:1?

Jeste.

U vocapu.

• +1 4
Posted
Lovačke priče, odnos žena i muškaraca i kod nas i u Bosni (i pored rata) je negde 50.7 prema 49.3 posto u korist žena. Zanemarljiva razlika
  • +1 1
  • Tužno 1
Posted

Naopako, koje sam ja brojke do sad slusao od kojekakvih ljudi, fazon toliko zena a nisi se ozenio, blabla:D

Posted
1 minute ago, Zli Gli said:

Naopako, koje sam ja brojke do sad slusao od kojekakvih ljudi, fazon toliko zena a nisi se ozenio, blabla:D

Ti ko Rafa, prvo karijera, pa...

• Haha 2
Posted

Na sta lici Bencicka u mecu protiv Azarenke :blink: kao penzionerka protiv tinejdzerke :lolol: da ne znam ko je koja rekla bih da je Belinda starija 10 godina i da ima sina, a

Azarenka u ovim spilhoznicama i sa pletenicama kao klinka. 

Dobila je prvi set 6 1, u drugom vodi 4 1.