Serena Posted February 11, 2023 Posted February 11, 2023 (edited) Petra Martic eliminisala Sakari tako joj i treba, pa kako u grudnjaku da se pojavi na ceremoniji dodele trofeja Edited February 11, 2023 by Serena
mire Posted February 11, 2023 Posted February 11, 2023 23 minutes ago, Serena said: Greta Cressy igra servis & volej igru, na brzoj podlozi i na travi ce biti jako nezgodan protivnik. Danas je imao 15 asova, a kad ubaci prvi servis poen je bio njegov u 93% slucajeva (53 od 57). Ni jednu BL nije priustio Runeu. Defanziva mu je losa, ako se krene u razmenu gubi poen gotovo sigurno. Ne cudi obzirom na njegovu visinu, kretanje mu nije jaca strana. Kod riterna cesto igra chip-and-charge. Rune, kao i obicno, nervozan i histerican, neki to pripisuju njegovim godinama, a meni se cini da ce takav ostati za navek. Nekako mi je bas antipatican, a i mama mu. lepo ga imenovah 1
Arkadija Posted February 11, 2023 Posted February 11, 2023 On 10.2.2023. at 18:54, Serena said: U Lincu igraju Dona i Marija Sakari, prenosi n sport. Dona u plisiranoj roza suknjici i plavoj majicici, plava slatka devojcica, a bilderka igra u grudnjaku. Bese Cornet kaznjena jer je na terenu skinula majicu, koju je bila naopako obukla, pa se na tren video grudnjak, a ova ce ceo turnir da odigra u njemu pri tom joj uopste nije potreban na njenom telu vise lici na zensku siledzijku nego na grudnjak A nikome ne smeta kada atletičarke izađu na stazu u još oskudnijim odevnim predmetima???? 2
Serena Posted February 11, 2023 Posted February 11, 2023 Mene najvise brinu one sto u pesak skoce u minijaturnim gacicama Ne znam da li je propisima utvrdjeno kako treba da se obuku, ali setih se protesta Norveskih odbojkasica koje nisu htele da igraju u bikiniju ali im je zapreceno novcanom kaznom i morale su. 1
Zli Gli Posted February 12, 2023 Posted February 12, 2023 Pa realno je mnogo i 10cm za zensku odbojku, one su mahom zgodne i treba samo u ovim carapicama da igraju a Sakari moze i gola, ne menja stvar 4
Serena Posted February 12, 2023 Posted February 12, 2023 U Abu Dabiju Bencic i Samsonova igraju finale, mec pocinje u 2. Udaraju snazno obe sa osnovne linije, s tim sto Ljudmila ima vise strpljenja i bolje gradi poene. Belinda je 3x izgubila od nje, dve titule (Berlin i Fed kup) joj je uzela Sibirka (odrasla u Italiji). Sva tri meca su idigrale u 2021, u medjuvremenu su obe napredovale obe. Ne znam sta kazu kladionica ali ja tipujem na plavusu
Serena Posted February 12, 2023 Posted February 12, 2023 Moze li Kinez do prve ATP titule u svom prvom finalu, u Americi protiv domaceg igraca Iznera 🤔 1
lostfanforever Posted February 12, 2023 Posted February 12, 2023 A ja bas premotala da odgledam i sad procitam ovo a na ekranu je Fritz na 2 poena do finala! Odoh da gledam nesto drugo
Lancia Posted February 12, 2023 Posted February 12, 2023 Jbt, nece valjda da krenu da igraju tenis ko badmington i ping pong 2
Serena Posted February 12, 2023 Posted February 12, 2023 Samsonova prvi set dobila glatko, u drugom se Belinda razgoropadila i stigla do 5 2, pomislila to je to ali ne lezi vraze Ljudmila izima 3 gema za redom i na servis Bencicke ima 3 BP koja ova spasava dobrim servisom. Stizu do TB u kom Belinda spasava 3 MP i na kraju ni sama ne zna kako uzima set. Sad se igra treci, a ja moram van.
Serena Posted February 12, 2023 Posted February 12, 2023 7 hours ago, Lancia said: Jbt, nece valjda da krenu da igraju tenis ko badmington i ping pong Boga mi Wu igra ko veliki. Kakvi poeni protiv Iznera. Prvi put ga gledam, izgleda zastasujuce. Kakav bekend ima skoro bez zamaha, nekim trzajem ga ispali, samo fijukne loptica. Evo ga uze set Izneru. Spasio je mec loptu na svoj servis.
Lancia Posted February 12, 2023 Posted February 12, 2023 3 minutes ago, Serena said: Boga mi Wu igra ko veliki. Kakvi poeni protiv Iznera. Prvi put ga gledam, izgleda zastasujuce. Kakav bekend ima skoro bez zamaha, nekim trzajem ga ispali, samo fijukne loptica. Evo ga uze set Izneru. Spasio je mec loptu na svoj servis. Bas sad videh ovo, daleko mu lepa kuca 1
Serena Posted February 12, 2023 Posted February 12, 2023 10 minutes ago, Lancia said: Bas sad videh ovo, daleko mu lepa kuca ovaj kao Novakov klon 1
Recommended Posts