Arkadija Posted January 11, 2023 Posted January 11, 2023 7 hours ago, Serena said: Ma jel moguce da je Djere dva meca za redom dobio u TB Gledala sam juce treci set protiv Munara i poludela sam na Lasla. Napravi brejk, pametnom i agresivnom igrom i onda pokloni svoj servis gem neverovatnim neiznudjenim greskama, i tako x3 😖 Kad su usli u TB, poznajuci Lasla, reko ode ovo do djavola, medjutim dobio ga ipak. Protiv Ruda se nisam nadala nicemu, mada ga je Djere dobio 2019 u finalu Ria kada je dosao do svoje prve Atp titule (uh kako me rasplakao tad sa onim govorom ) jer je od tad Rud napredovao mnogo, a Laslo ne bas. Zar Đere nije u finalu Rija dobio Felixa AA ? 1
Mil@n Posted January 11, 2023 Posted January 11, 2023 5 hours ago, Glass Joe said: moze neki primer od pre teranja ljudi Pa da sam ja u boxu, pre bih da me izbaci no da mi jebe mater, a to je radio milion puta.
Midžeta Posted January 11, 2023 Posted January 11, 2023 5 hours ago, Glass Joe said: moze neki primer od pre teranja ljudi Medvedev oterao Servaru i zenu iz boxa na AO, protiv Krajinovica msm da je igrao
Max Morlock Posted January 11, 2023 Posted January 11, 2023 naomi trudnaNe gledajte u mene Sent from my phone using their app
duda Posted January 11, 2023 Posted January 11, 2023 5 hours ago, Glass Joe said: moze neki primer od pre teranja ljudi pa kad nije ? pa on, kad god mu loše ide ili se obračunava sa nekim u publici ili šizi na svoj box jednom je mislim isterao i srkija ima još jedan obrazac ponašanja kada mu ne ide, a to je da bude ladan kao špricer i izgleda nezainteresovano. e tada će da izgubi, garant
Profesionalac Posted January 11, 2023 Posted January 11, 2023 1 hour ago, Arkadija said: Zar Đere nije u finalu Rija dobio Felixa AA ? Jeste Do duše i Ruda je dobio tamo ali u QF ili SF
Serena Posted January 11, 2023 Posted January 11, 2023 2 hours ago, Arkadija said: Zar Đere nije u finalu Rija dobio Felixa AA? Jeste, meni ostao Rud u secanju, a njega je dobio u QF, sad sam pogledala.
Ras Posted January 14, 2023 Posted January 14, 2023 (edited) Bez starca nema jednoručnog BH: Edit: Đoković će sledeće godine igrati ovaj turnir ММЊ Edited January 14, 2023 by Ras
Serena Posted January 15, 2023 Posted January 15, 2023 Novak je jos i dobro prosao u podeli Aboridzina 1 2
Heaviside Posted February 8, 2023 Posted February 8, 2023 kidanje kakvi su ovo zgibovi i sklekovi sa 1% ROM-a? U cemu je fora?
W.F.C. Posted February 8, 2023 Posted February 8, 2023 (edited) Ovaj kao zgib je istezanje/ispravljanje kicme, fina vezba. Edited February 8, 2023 by W.F.C.
Recommended Posts