Jump to content
IGNORED

Tenis - opšta tema za sve sezone

Jumanji

Recommended Posts

Posted
12 minutes ago, Ras said:

Plus bonus poeni za sve pobede.

Prisustvo dadilje me brine zbog mogućnosti skandala.

bonus kinta 2M. 
nema bonus poena

• Hvala 1
Posted
4 minutes ago, Ros said:

bonus kinta 2M. 
nema bonus poena

Prezupčio sam, onda.

Posted

istinu za volju, može se reci da je pobedom juče uzeo 200 bonus poena

• +1 1
Posted

Da, odradio je maksimalno što je mogao do sada - ajde još i to finale!

Posted

Bez učešća na dva slema i četiri mastersa ovaj daklu:

- ima 10 pobeda protiv top 10 igrača (sezonski rekord, niko drugi nema 10)

- završava sezonu na 5. mestu sa osvojenih 360 poena na slemovima

Koliko je ovo nerealno.

• +1 7
Posted

Mislim, ako imamo u vidu da je početak sezone proveo u ekstradikcionom pritvoru, ovo što je do kraja uspeo da napravi ide rame uz rame sa 2011/15/21. U smislu verovatnoće da se takvi rezultati izguraju.

• +1 5
Posted
Jeste, ali više je ovde čuđenje (tako mi se čini) nego zameranje, jer bar ono što sam ja gledala u ta dva meča je bilo povremeno totalno odsustvo iz meča. Dok toga u meču sa Novakom nije bilo.
Ima i toga, možda i malo naše subjektivne percepcije. A opštepoznato je da Novak ume (i voli) da izvlači najbolje iz svak(akv)og protivnika.

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

• +1 2
Posted

mlatko, djoko parla italijani tečno. da li i ispravno?

Posted

Covek nije normalan! Juce se tetura i posrce po terenu i nakon borbe  do zadnjeg atoma snage dobije Medvedeva. Danas, nakon samo 20 sati idmora, odigra 5 gemova u fulu i onda poluziv, igra na isparenjima i u dva seta dobije svezeg i raspolozenog Friza. :ziga:

Nadam se da ce za finale biti odmorniji od protivnika te da ce ga odigrati bolje nego sto je zadnja dva. 

Posted
mlatko, djoko parla italijani tečno. da li i ispravno?
Ponekad, kad je u elementu, prilično tačno i zapanjujuće tečno. Ali da greši, greši... niko ga ne krivi. Ponekad reč ili izgovor, meša sa francuskim činimse. Akcenat ima tvrd ali to se i meni često desi da ko ima uvo prepozna da nisam italijan, kažu da sam poljak, poneko rumun.

• Hvala 1
Posted
Ponekad, kad je u elementu, prilično tačno i zapanjujuće tečno. Ali da greši, greši... niko ga ne krivi. Ponekad reč ili izgovor, meša sa francuskim činimse. Akcenat ima tvrd ali to se i meni često desi da ko ima uvo prepozna da nisam italijan, kažu da sam poljak, poneko rumun.

Mislio sam da Rumuni nemaju taj problem
Posted

Novakova pobeda danas za mene spada u red njegovih najvecih dostignuca, bio sam uveren da nema sanse da izvuce. Pre nekoliko godina mozda ali cele ove sezone ima velikih problema sa rekuperacijom i cim mecevi pred kraj turnira odu duboko u treci sat pocne ubrzano da gubi snagu i znacajno uspori. Ono protiv Medvedeva je izvukao na cistu zelju ali ovo danas je bio masterklas na temu kako da dobijes mec tako sto ces se provuci kroz uzan prolaz a da ne isprljas kaput i da te niko ne vidi.