November 19, 20222 yr 12 minutes ago, aram said: Ja stvarno ne razumem ovo pljuvanje i ranjenje govnima čoveka koji je prosto igrao da pobedi. Na pocetku sam mislio da je zajebancija, sada je vec nestvarno.
November 19, 20222 yr 34 minutes ago, Midgeta said: Sta fali tome sto imaju dadilju za decu i ja bi na njihovom mestu imala ergelu citavu Bolje dadilju nego plasticnu influenserku. Mozda ta dadilja ima neke talente koje mama i tata nemaju i moze da pomogne deci da recimo razviju neke talente ili sta god.
November 19, 20222 yr Kakav poen Novak na isparenjima. Evo poklona od Friza u vidu BL. I brejk!!! Edited November 19, 20222 yr by Serena
November 19, 20222 yr 1 minute ago, Serena said: Bolje dadilju nego plasticnu influenserku. Mozda ta dadilja ima neke talente koje mama i tata nemaju i moze da pomogne deci da recimo razviju neke talente ili sta god. Ok i to, ali ja sam mislila da je to manje vise norma za bogate ( i poznate), ono imaju tim dadilja za decu, a roditelji su tu da provedu vreme sa decom kvalitetno i da rade nesto zajedno, idu negde itd, ne da ih vode u skolu, citaju viber grupe i ostali chores za sirotiju
November 19, 20222 yr 6 minutes ago, Milošica said: Na pocetku sam mislio da je zajebancija, sada je vec nestvarno. Spedam se bre, dajem si oduska malo, a Medica je laka meta trenutno, sta ste na kraj srca
November 19, 20222 yr 10 minutes ago, MiddleClass said: Da, statirao je tako sto je i druga 2 meca izgubio u tajbrejku treceg seta. Jeste, ali više je ovde čuđenje (tako mi se čini) nego zameranje, jer bar ono što sam ja gledala u ta dva meča je bilo povremeno totalno odsustvo iz meča. Dok toga u meču sa Novakom nije bilo.
November 19, 20222 yr Ako ne dobije Ruuda ili Rubljova onsa zaista penzija Zicer za 6. trofej i rekord, nece imati slican
November 19, 20222 yr 3 minutes ago, Tsai said: Ako ne dobije Ruuda ili Rubljova onsa zaista penzija Zicer za 6. trofej i rekord, nece imati slican Plus bonus poeni za sve pobede. Prisustvo dadilje me brine zbog mogućnosti skandala.