MiddleClass Posted November 19, 2022 Posted November 19, 2022 Da, statirao je tako sto je i druga 2 meca izgubio u tajbrejku treceg seta. 7 1
Milošica Posted November 19, 2022 Posted November 19, 2022 12 minutes ago, aram said: Ja stvarno ne razumem ovo pljuvanje i ranjenje govnima čoveka koji je prosto igrao da pobedi. Na pocetku sam mislio da je zajebancija, sada je vec nestvarno. 3
Serena Posted November 19, 2022 Posted November 19, 2022 34 minutes ago, Midgeta said: Sta fali tome sto imaju dadilju za decu i ja bi na njihovom mestu imala ergelu citavu Bolje dadilju nego plasticnu influenserku. Mozda ta dadilja ima neke talente koje mama i tata nemaju i moze da pomogne deci da recimo razviju neke talente ili sta god. 1
Serena Posted November 19, 2022 Posted November 19, 2022 (edited) Kakav poen Novak na isparenjima. Evo poklona od Friza u vidu BL. I brejk!!! Edited November 19, 2022 by Serena
Midžeta Posted November 19, 2022 Posted November 19, 2022 1 minute ago, Serena said: Bolje dadilju nego plasticnu influenserku. Mozda ta dadilja ima neke talente koje mama i tata nemaju i moze da pomogne deci da recimo razviju neke talente ili sta god. Ok i to, ali ja sam mislila da je to manje vise norma za bogate ( i poznate), ono imaju tim dadilja za decu, a roditelji su tu da provedu vreme sa decom kvalitetno i da rade nesto zajedno, idu negde itd, ne da ih vode u skolu, citaju viber grupe i ostali chores za sirotiju 2
Midžeta Posted November 19, 2022 Posted November 19, 2022 6 minutes ago, Milošica said: Na pocetku sam mislio da je zajebancija, sada je vec nestvarno. Spedam se bre, dajem si oduska malo, a Medica je laka meta trenutno, sta ste na kraj srca
Ras Posted November 19, 2022 Posted November 19, 2022 4 minutes ago, Serena said: Evo poklona od Friza u vidu BL. Srbikosi! 1
duda Posted November 19, 2022 Posted November 19, 2022 10 minutes ago, MiddleClass said: Da, statirao je tako sto je i druga 2 meca izgubio u tajbrejku treceg seta. Jeste, ali više je ovde čuđenje (tako mi se čini) nego zameranje, jer bar ono što sam ja gledala u ta dva meča je bilo povremeno totalno odsustvo iz meča. Dok toga u meču sa Novakom nije bilo. 2
Serena Posted November 19, 2022 Posted November 19, 2022 Frizu pocinje da skripi servis. Ali bekend ne
Arkadija Posted November 19, 2022 Posted November 19, 2022 Posle jednog vanzemaljskog poena koji je dobio Fric, za otrežnjenje meč lopta. 1
Tsai Posted November 19, 2022 Posted November 19, 2022 Ako ne dobije Ruuda ili Rubljova onsa zaista penzija Zicer za 6. trofej i rekord, nece imati slican 2
Tsai Posted November 19, 2022 Posted November 19, 2022 Mada ne sumnjam da ce Ruud da zapne kako protiv ćelavog ne bi za 20 života 3
Ras Posted November 19, 2022 Posted November 19, 2022 3 minutes ago, Tsai said: Ako ne dobije Ruuda ili Rubljova onsa zaista penzija Zicer za 6. trofej i rekord, nece imati slican Plus bonus poeni za sve pobede. Prisustvo dadilje me brine zbog mogućnosti skandala.
Recommended Posts