November 11, 20222 yr A tek ovaj Dinner Show Napravili su kao teniski teren od kafe u nekoj Lavacinoj sali pa su svi trebali tome da se dive i doveli ovu anoreksicnu udarenu viditeljku da postavlja glupa pitanja i ponasa se kao nezrela siparica. Smesno joj sto ne zna prezimena igraca da izgovori To mi jako ide na zivc kod tih zapadnjaka, pa jbt taj Medvedev prica francuski i engleski bez ruskog naglaska, a oni nisu u stanju jedno rusko prezime da izgovore.
November 12, 20222 yr Raspored meceva za sutra Mislim da Friz ima sanse protiv Nadala. Dobio ga je ove godine na Indian Welsu, u boljoj je formi od njega. Jeste da mu je ovo prvo ucesce ali mi ne deluje da ce ga trema pojesti kao neke druge u debitantskim izdanjima. Edited November 12, 20222 yr by Serena
November 13, 20222 yr Rafa ima ok opremu i ne izgleda kao ekspres lonac koji ce da eksplodira, konacno. Ćela idalje na mestu Servira kao Izner Napred Fricko Uzeo Fricko prvi set u tb Edited November 13, 20222 yr by Midgeta
November 13, 20222 yr Friz hladne glave uz malo srece stize do prvog seta Tako je bre! Nije on zec kao Feliks da se oduzme u vaznim trenucima.
November 13, 20222 yr Mislim da je to to što smo gledali od Nadala za ovu godinuInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
November 13, 20222 yr Evo brejka u drugom Fric bolje cita servis nego Nadala. Sad samo svoj servis da cuva i ofucani ima da napusti teren hramljuci jer on zdrav ne moze da izgubi.
November 13, 20222 yr Da, od TB je u kontraritmu i gotovo sigurno gubi meč. Evo sada i sjajan pasing Frica!
November 13, 20222 yr Rafa ovde nema sta da trazi vise, samo "povreda" moze da opravda ovakav raspad u drugom i da bude razlog za povlacenje sa turnira. More neiznudjenih gresaka iz forhenda, dupla na brejk loptu, slajsevi sa bekend strane govore puno o njegovom trenutnom stanju. Totalno zardjao i bez samopouzdanja. Po meni povlacenje je sasvim izvesno.