Tsai Posted November 11, 2022 Posted November 11, 2022 Jbt kolko ruzan ugao i fotka. Zumiraj Noleta bukv je "mene ne radi" 1
Time Crisis Posted November 11, 2022 Posted November 11, 2022 Te fotke su generalno krindž, ne znam čemu uopšte služe, ali valjda mora 1
Serena Posted November 11, 2022 Posted November 11, 2022 A tek ovaj Dinner Show Napravili su kao teniski teren od kafe u nekoj Lavacinoj sali pa su svi trebali tome da se dive i doveli ovu anoreksicnu udarenu viditeljku da postavlja glupa pitanja i ponasa se kao nezrela siparica. Smesno joj sto ne zna prezimena igraca da izgovori To mi jako ide na zivc kod tih zapadnjaka, pa jbt taj Medvedev prica francuski i engleski bez ruskog naglaska, a oni nisu u stanju jedno rusko prezime da izgovore. 1
Serena Posted November 12, 2022 Posted November 12, 2022 (edited) Raspored meceva za sutra Mislim da Friz ima sanse protiv Nadala. Dobio ga je ove godine na Indian Welsu, u boljoj je formi od njega. Jeste da mu je ovo prvo ucesce ali mi ne deluje da ce ga trema pojesti kao neke druge u debitantskim izdanjima. Edited November 12, 2022 by Serena
Ros Posted November 13, 2022 Posted November 13, 2022 @Zli Gli neverue... ruud opeglao faa-a. dosta cisto i efektno
Midžeta Posted November 13, 2022 Posted November 13, 2022 (edited) Rafa ima ok opremu i ne izgleda kao ekspres lonac koji ce da eksplodira, konacno. Ćela idalje na mestu Servira kao Izner Napred Fricko Uzeo Fricko prvi set u tb Edited November 13, 2022 by Midgeta 2
Serena Posted November 13, 2022 Posted November 13, 2022 Friz hladne glave uz malo srece stize do prvog seta Tako je bre! Nije on zec kao Feliks da se oduzme u vaznim trenucima.
mlatko Posted November 13, 2022 Posted November 13, 2022 Mislim da je to to što smo gledali od Nadala za ovu godinuInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 2
Serena Posted November 13, 2022 Posted November 13, 2022 Evo brejka u drugom Fric bolje cita servis nego Nadala. Sad samo svoj servis da cuva i ofucani ima da napusti teren hramljuci jer on zdrav ne moze da izgubi.
Ras Posted November 13, 2022 Posted November 13, 2022 Da, od TB je u kontraritmu i gotovo sigurno gubi meč. Evo sada i sjajan pasing Frica!
aram Posted November 13, 2022 Posted November 13, 2022 Bravo za Frica! Očekujem da Rafa objavi da je povređen 4
Serena Posted November 13, 2022 Posted November 13, 2022 Rafa ovde nema sta da trazi vise, samo "povreda" moze da opravda ovakav raspad u drugom i da bude razlog za povlacenje sa turnira. More neiznudjenih gresaka iz forhenda, dupla na brejk loptu, slajsevi sa bekend strane govore puno o njegovom trenutnom stanju. Totalno zardjao i bez samopouzdanja. Po meni povlacenje je sasvim izvesno. 2
Recommended Posts