Serena Posted October 2, 2022 Posted October 2, 2022 (edited) Koja faca ovaj direktor turnira Spoiler Brine me sto se Novak u svakom od meceva raspadao u drugom setu. Mislim da ga muci taj zglob desne sake, a to nikako nije dobro. U Astani ce biti mnogo teze nego ovde, mecevi dan za danom, a konkurencija kao na GS. Edited October 2, 2022 by Serena Dodala sliku
Zli Gli Posted October 2, 2022 Posted October 2, 2022 Kao miks Nedeljka Bajica Baje i Nedja Kostica 1 1
Serena Posted October 2, 2022 Posted October 2, 2022 Ode slika, ne cusmo kako Novak prica hebrejski Kakav direktor takav i pehar
Serena Posted October 2, 2022 Posted October 2, 2022 Jedan Svajcarac ode u penziji, a drugi osvojio prvu ATP titulu. Husler king of Sofia Sapovalov izgubio finale Seula, od Nisioke.
mlatko Posted October 4, 2022 Posted October 4, 2022 Siner povredjen, a Medo u bunaru... Mozda i ne bude tako tezak zreb. Alkaraz izgubio od Gofana, ohmy... kakav je to N°1?Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
mlatko Posted October 4, 2022 Posted October 4, 2022 Lažni. Gofan?Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Serena Posted October 4, 2022 Posted October 4, 2022 David dobio Golijata zvanog Carlito Tacno sam pomislila kad se Run povukao i umesto njega upao Goffin kao LL da ce biti muke sa njim. David je izvrstan defanzivac, stize i nemoguce, a Carlos se izduvao nakon osvajanja US opena. Trebace vremena da opet upali motore i podigne nivo igre na onaj koji se ocekuje od No1.
Mil@n Posted October 4, 2022 Posted October 4, 2022 2 hours ago, mlatko said: Gofan? Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Ma No. 1
mlatko Posted October 5, 2022 Posted October 5, 2022 Goffan zvani one Slam (winner defeater) wonder. Ispao od Manarina danasOh, wait... Marej ga drži na nuli, a Rafa i Wawa izgubili po dveInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Midžeta Posted October 5, 2022 Posted October 5, 2022 13 minutes ago, Tsai said: Od Manarina jbt Uvek augodnitm
mlatko Posted October 6, 2022 Posted October 6, 2022 :hail:Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 6
Serena Posted October 6, 2022 Posted October 6, 2022 Novak je juce protiv Garina bio fenomenalan! Za 61 min zavrsio mec sa rezultatom 6 1 x 2. Sve, osim Garina, funcionisalo besprekorno Nije bilo ni onog pada u igri u drugom setu koji je bio karaktetistica za sve meceve u Izraelu. Teren je ovde sporiji i loptice su teze tako da serveri nece imati prednost koju inace imaju na brzim podlogama. Danas u 2 igra protiv opasnog Holandjanina sa cudnim prezimenom Van de Zandschulp. Obzirom da se prvi put susrecu, da Novak uvek ima problem sa igracima sa snaznim udarcima i da mu treba vremena dok ne krene da ih cita, ocekujem tesan prvi set. Kecmanovic protiv Evansa u Tokiju u trecem setu imao 4 1 i ovaj nizom brejkova stigne do 4 5 i 40 0 na njegov servis, tj vezane 3 mec lopte Priteran uza zid Kecman pocinje da ispaljuje riterne kao sumanut i uspeva da neutralise sve tri MP, a kasnije jos 3 i izjednaci rezultat na 5 5! Dalje nisam gledala mec a sadvidim da ga je ipak dobio u TB 👍 1
Serena Posted October 6, 2022 Posted October 6, 2022 Cilic izgubio od Kacanova i ostao bez sanse da udje u Novakov klub nesrecnika , onih koje je odrao 20 i vise puta. 1
Recommended Posts