mlatko Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 Dobar Hurkač... Jeste, mirnije je prišao TB i jer je Sinner servirao za 7:5 ali se raspao sa 0. Može ovde da bide in3 seta ako se Janik ne smlitavi nego odma stisneInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Jeremija Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 Just now, mlatko said: Jeste, mirnije je prišao TB i jer je Sinner servirao za 7:5 ali se raspao sa 0. Može ovde da bide in3 seta ako se Janik ne smlitavi nego odma stisne Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Ma, neka ga sad Hurkač rasturi, pa da se na miru gleda Mančester...
Jumanji Posted April 4, 2021 Author Posted April 4, 2021 Dugo je bas bio u cabru, ali ima sta da pokaze definitivno. Secam se ovog na *Istobornu *Istburnu -.-Hmmm dajte treci set, nemojte da ste takvi....
Lancia Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 (edited) 3 minutes ago, Jumanji said: *Istburnu -.- Hmmm dajte treci set, nemojte da ste takvi.... Bice sad na RG, nemoj da si nestrpljiva Edited April 4, 2021 by Lancia
Jumanji Posted April 4, 2021 Author Posted April 4, 2021 Taj "sad" RG se mozda odlozi opet na jesen, nemam ti ja toliko strpljenja -.- 1
Ras Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 18 minutes ago, Jumanji said: Hmmm dajte treci set, nemojte da ste takvi.... Ti bi da se vrate staaaaari mastersi?
Arkadija Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 Navijala sam za Sinera, ali očigledno je da još uvek nije zreo za najveće domete. Hurkač mi je samo posledica neigranja mnogih igrača na ovom turniru. Čovek stoji na osnovnoj liniji i vraća , bez ikakve kreacije, npr.neočekivane paralele ili bilo čega drugog.
mlatko Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 Dobro, osvojiti turnir kategorije Masters na trećem učešću bilo bi malo previšeInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Cash Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 Hurkac .Kako uzeti pare na tenisu. Samo igraj kontra J-ji
Lancia Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 56 minutes ago, Jeremija said: Ma, neka ga sad Hurkač rasturi, pa da se na miru gleda Mančester... I jel uzivas ?¿
Jumanji Posted April 4, 2021 Author Posted April 4, 2021 Hurkac .Kako uzeti pare na tenisu. Samo igraj kontra J-ji [emoji38]ol: Koji ti je bre???Prozivas me vec ko zna koji put za neko kontra igranje, a nesto se ne secam da sam sa tobom na kontu toga progovorila u poslednje vreme.Ajde ne mlati vise zivota ti.
Recommended Posts