Arkadija Posted May 14, 2022 Posted May 14, 2022 Dobro je sinoć igrao Novak, sem 2 momenta dekoncentracije, ali vidi se da je na pola koraka do top forme i da želi da igra. Pošteno je išetao po terenu Felixa, a dečko je i mlad i brz i ima dobre udarce. Ovo je prvi pud da vidim rimsku publiku da je protiv Novaka, a to je valjda jedino mesto gde su ljudi navijali za njega u većem broju, sem Beograda. U Madridu je bio srdačnije dočekan na svakom meču nego sada u Rimu. 2
Ros Posted May 14, 2022 Posted May 14, 2022 1 hour ago, Arkadija said: Dobro je sinoć igrao Novak, sem 2 momenta dekoncentracije, ali vidi se da je na pola koraka do top forme i da želi da igra. Pošteno je išetao po terenu Felixa, a dečko je i mlad i brz i ima dobre udarce. Ovo je prvi pud da vidim rimsku publiku da je protiv Novaka, a to je valjda jedino mesto gde su ljudi navijali za njega u većem broju, sem Beograda. U Madridu je bio srdačnije dočekan na svakom meču nego sada u Rimu. kako se bliži kraju turniru, tako je više snobova na tribinama, karte su skuplje… pravi fanovi se vide napolju kad je trening
Lancia Posted May 14, 2022 Posted May 14, 2022 Just now, Ros said: kako se bliži kraju turniru, tako je više snobova na tribinama, karte su skuplje… pravi fanovi se vide napolju kad je trening Dok je u Madridu bilo suprotno, ajde ne izmisljaj
Ros Posted May 14, 2022 Posted May 14, 2022 6 minutes ago, Lancia said: Dok je u Madridu bilo suprotno, ajde ne izmisljaj Sta je bilo u Madridu posebno? Gledao sam samo protiv Alcaraza
Lancia Posted May 14, 2022 Posted May 14, 2022 20 minutes ago, Ros said: Sta je bilo u Madridu posebno? Gledao sam samo protiv Alcaraza Nista posebno, samo pristojno navijanje.
mlatko Posted May 14, 2022 Posted May 14, 2022 Nista posebno, samo pristojno navijanje. Bilo je i sinoć pristojno navijanje, nisam ništa drugo video... ili? Jeste malo mlaka bila publika na (neke) poene Novaka ali to nije ništa čudno ni novo. To što kaže Ros je isto tačno, sinoć su karte bile paprene, možda i 3-put skuplje od 2019 kad sam zadnji put bio. Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Lancia Posted May 14, 2022 Posted May 14, 2022 2 minutes ago, mlatko said: Bilo je i sinoć pristojno navijanje, nisam ništa drugo video... ili? Jeste malo mlaka bila publika na (neke) poene Novaka ali to nije ništa čudno ni novo. To što kaže Ros je isto tačno, sinoć su karte bile paprene, možda i 3-put skuplje od 2019 kad sam zadnji put bio. Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Toliko je bilo pristojno, da je Novak ponovio cuvenu facu sa US Opena. Razumeo bih da je neki rivalitet bio na terenu ili domaci teniser- Al ajde svejedno, svakom svoje.
Max Morlock Posted May 14, 2022 Posted May 14, 2022 Toliko je bilo pristojno, da je Novak ...svršio ...bez srca za publiku....Sent 1
Ros Posted May 14, 2022 Posted May 14, 2022 možda je novak više očekivao od publike. i on se razmazio
Lancia Posted May 14, 2022 Posted May 14, 2022 30 minutes ago, Ros said: možda je novak više očekivao od publike. i on se razmazio Moze biti da mu je ostalo od Bgd-a, brzo su ga vratili u realnost
Ros Posted May 14, 2022 Posted May 14, 2022 ruku na srce, ja nisam video ponašanje publike tako strasnim. možda zato sto sam neki ruski stream gledao gde je komentator piskio firnajz na novaka
Lancia Posted May 14, 2022 Posted May 14, 2022 2 minutes ago, Ros said: ruku na srce, ja nisam video ponašanje publike tako strasnim. možda zato sto sam neki ruski stream gledao gde je komentator piskio firnajz na novaka A i Renne umesto da ti servira neki svapski stream, nasao bas ruski. Provokator
Ros Posted May 14, 2022 Posted May 14, 2022 4 minutes ago, Lancia said: A i Renne umesto da ti servira neki svapski stream, nasao bas ruski. Provokator sam sam ga nasao. nisam imao strpljenja da čekam dok renne ne napravi pitije ili slične perverzije 1
Recommended Posts