Sandradjer Posted May 13, 2022 Posted May 13, 2022 (edited) Istrosio se Felix, jos je mlad, neka uci. Braaavo Edited May 13, 2022 by Sandradjer
Ras Posted May 13, 2022 Posted May 13, 2022 999. pobeda u karijeri! BH paralela se, nakon prvog seta, konačno pojavila u finišu drugog. Osim par žutih minuta, jako dobar Novak. Lepo ga je gledati kada diktira igru. Na kraju, bez srca za publiku. Odličan tenis obojice. 2
Tsai Posted May 13, 2022 Posted May 13, 2022 Odbranjeno prvo mesto do RG Mora da osvoji RG da bi bio prvi i u junu
mlatko Posted May 13, 2022 Posted May 13, 2022 Verovatno zbog vakcine, uvek su ga voleli u Rimu Mlaki su jer su mlitavi ko žabe, krivo im što ih Rođa ne voli a Rafa ostavio. Da sutra čeka španac navijali bi za Noleta... Sad su hteli samo 3 set (i poraz No1) jer su luzeri.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
borris_ Posted May 13, 2022 Posted May 13, 2022 4 minutes ago, Tsai said: Odbranjeno prvo mesto do RG Mora da osvoji RG da bi bio prvi i u junu Znaci jos min 3 sedmice prvi, ukupno 372.
Sandradjer Posted May 13, 2022 Posted May 13, 2022 8 minutes ago, mlatko said: Mlaki su jer su mlitavi ko žabe, krivo im što ih Rođa ne voli a Rafa ostavio. Da sutra čeka španac navijali bi za Noleta... Sad su hteli samo 3 set (i poraz No1) jer su luzeri. Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Ne razumem se u mentalitet, ali je uvek lepo docekan u Rimu. Federer se bas i nije pokazao u Rimu, mozda ga krivo tumace
mlatko Posted May 13, 2022 Posted May 13, 2022 Realno sam očekivao gore stvari ali od 1. maja je sve ukinuto i ljudi su se opustili. Bar što se virusa tiče...Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 1
Tsai Posted May 14, 2022 Posted May 14, 2022 4 hours ago, Lancia said: Jos meni bilo krivo sto nisu otisli na SP u fudbalu, more duvajte ga, zabe krastace. Bio je bukvalno bog u rimu do pre 3 godine, al sad ga mrze. Slavic issue jbg 1
Sandradjer Posted May 14, 2022 Posted May 14, 2022 Ima i u Srbiji ljudi koji su ga otkacili zbog one price oko pcr testa u decembru (da l se svrckao zarazen ili smuvao test). Vreme prolazi, sve se zaboravlja, ajd veceras da upise tu jubilarnu pobedu
Recommended Posts