Jumanji Posted April 3, 2021 Author Posted April 3, 2021 Gledala sam prvi set, bas je los Rubljov, sasvim zasluzeno Poljak u finalu. Mislim Hurkac u finalu Mastersa, svasta [emoji849] 1
mlatko Posted April 3, 2021 Posted April 3, 2021 Gledala sam prvi set, bas je los Rubljov, sasvim zasluzeno Poljak u finalu. Mislim Hurkac u finalu Mastersa, svasta [emoji849]pa dobro, kakve prilike takvo i finaleInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Ras Posted April 3, 2021 Posted April 3, 2021 Saće Gael da se smiri i postane nezanimljiv za gledanje.
Jumanji Posted April 4, 2021 Author Posted April 4, 2021 Dugo je bas bio u cabru, ali ima sta da pokaze definitivno. Secam se ovog na Istobornu
Tsai Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 RG pod znakom pitanja a dedi ce uruciti 9. vimbldon izvlacenjem kuglica
mlatko Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 10 italijana u top100, rekord. Broj nije ništa naročito za Francuslze i Špance (posebno jer se polovina vrte oko 90-og mesta) ali je ipak vidljiv rezultat jednog ozbiljnijeg rada saveza i automatski novca koji se vrti od sponzora i klubova. Polažu naravno velike nade u Sinnera da će (pokupiti mnogo pehara i bar) oboritti rekord Panatte koji je 76' stigao do 4° mesta na ATP listi. To je onaj što u Rimu uvek deli pehareInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Recommended Posts