nisam ja Posted April 2, 2021 Posted April 2, 2021 e jebiga, pre bi mogao da sokće babe iz forhenda no da mala zidove.
Jeremija Posted April 2, 2021 Posted April 2, 2021 Krenuli Batista i Siner. Iskreno, koliko god mi je Siner simpatičan, ne bih imao ništa protiv da Agut kruniše svoju "rudarsku" karijeru u Majamiju. 2
mlatko Posted April 2, 2021 Posted April 2, 2021 Krenuli Batista i Siner. Iskreno, koliko god mi je Siner simpatičan, ne bih imao ništa protiv da Agut kruniše svoju "rudarsku" karijeru u Majamiju.Igrač ranga 250 (ima 8 titula iz 16 finala)Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Jeremija Posted April 2, 2021 Posted April 2, 2021 7 minutes ago, mlatko said: Igrač ranga 250 (ima 8 titula iz 16 finala) Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Meni je on kao neka poboljšana (ali ne mnogo poboljšana) verzija Pabla Cuevasa, koga isto cenim. Mislim da za ovih četrdesetak godina kako pratim tenis veće rudare nisam video.
mlatko Posted April 2, 2021 Posted April 2, 2021 Meni je on kao neka poboljšana (ali ne mnogo poboljšana) verzija Pabla Cuevasa, koga isto cenim. Mislim da za ovih četrdesetak godina kako pratim tenis veće rudare nisam video.Cuevas je solidan šljakaš a Bautista se malo prešaltao na tvrdo i meko, možda zbog konkurencije Da ostanemo kod španaca, nije Agut daleko od Davida Ferrera, možda je malo zakasnio jer je bio uspešniji posle 25-e. Ferrero i Moya su tu za klasu bolji ali npr. vredniji je od Verdaska. Malo tu i fizičke predispozicije igraju ulogu i ko zna, možda ga ovaj Wimbledon kruniše. Ili bar mu dâ jedno GS finale.Izgubi drugi, sad da vidimo od čega je Sinner napravljen.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Jeremija Posted April 2, 2021 Posted April 2, 2021 Odličan je Sinner, prikazuje veoma zrelu igru za svoje godine. Žao mi je Batiste, ali...
mlatko Posted April 2, 2021 Posted April 2, 2021 Pobedio (mali) majstorInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Jumanji Posted April 2, 2021 Author Posted April 2, 2021 Siner ne samo da je vec sada odlican teniser, vec pokazuje veoma zavidnu psihicku stabilnost i fokusiranost. Mislila sam da je gotov pocetkom treceg, kad ono... Svaka cast momce.
mlatko Posted April 2, 2021 Posted April 2, 2021 Siner ne samo da je vec sada odlican teniser, vec pokazuje veoma zavidnu psihicku stabilnost i fokusiranost. Mislila sam da je gotov pocetkom treceg, kad ono... Svaka cast momce.5° najmlađi finalista MastersaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 1
Jumanji Posted April 2, 2021 Author Posted April 2, 2021 5° najmlađi finalista MastersaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 1
Tsai Posted April 2, 2021 Posted April 2, 2021 Znaci Cici, Medo, Vuna, Tim i ostala boranija prvog mesta nece videti. Precice s velike trojke na Sinera
mlatko Posted April 2, 2021 Posted April 2, 2021 Dok se međusobno tuku Medo, Rubi i Karatsev pokupiće kajmak. Rubljov će pokušavati da smiri Medvedeva koji će se truditi da ukroti Karatseva.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Jeremija Posted April 3, 2021 Posted April 3, 2021 Da li je iko očekivao ovo i ovakvo finale pre samog turnira?
mlatko Posted April 3, 2021 Posted April 3, 2021 Hihi, Hurka omlatio Rubija ko mladenci lončićeInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Recommended Posts