December 25, 20213 yr Meni "miriše" na to da se Nole odavno vakcinisao, ali ni po koju cenu ne želi da izgubi svoje fanove antivaksere kod nas i u regionu, ne bi me iznenadilo i da ima odredjene političke ambicije...Tesko, dobio bi vaksere koji mu sad pisu da je kreten pa bi izaslo na isto jer odnos je valjda fifti-fiftiSent from my M2012K11G using Tapatalk
December 25, 20213 yr 1 hour ago, Zli Gli said: Tesko, dobio bi vaksere koji mu sad pisu da je kreten pa bi izaslo na isto jer odnos je valjda fifti-fifti Sent from my M2012K11G using Tapatalk na balkanu je fifti-fifti, u ostatku sveta je 80-20
December 25, 20213 yr 80-20 za vakcinisane? Pa tim pre treba da objavi da je obavio bodenje ako je takav odnos u svetu, vise bi dobio nego izgubio. Sent from my M2012K11G using Tapatalk
December 25, 20213 yr Ako dobro pratim ta australijska pravila, on je valjda morao da koliko danas ode u Sidnej da bi mogao da igra taj ATP Cup koji je teška bulja od takmičenja a on se već dovoljno cimao sa onom grupom rekreativnih luzera iz reprezetacije, koji bukvalno jedan meč ne mogu da dobiju i mora on da ih vuče u zubima. Možda je naprosto hteo da se manje cima i da produži boravak u Srbiji.
December 25, 20213 yr Da, ATP Cup mu ove godine definitivno nije neophodan, igrao je više nego dovoljno u završnici sezone (Pariz, London, DC)
December 28, 20213 yr Pojavila se info na Telegrafu da Novak igra AO. Trebalo bi ipak sačekati. Evo i Nova objavljuje: Novi obrt: Đoković se sprema za Melburn, igraće Australijan open Edited December 28, 20213 yr by Milošica
December 28, 20213 yr e moj kljako, ni ne radujem se kolko sam planirao jer je ovo cisto silovanje pravila