Zli Gli Posted December 25, 2021 Posted December 25, 2021 Meni "miriše" na to da se Nole odavno vakcinisao, ali ni po koju cenu ne želi da izgubi svoje fanove antivaksere kod nas i u regionu, ne bi me iznenadilo i da ima odredjene političke ambicije...Tesko, dobio bi vaksere koji mu sad pisu da je kreten pa bi izaslo na isto jer odnos je valjda fifti-fiftiSent from my M2012K11G using Tapatalk
Ros Posted December 25, 2021 Posted December 25, 2021 1 hour ago, Zli Gli said: Tesko, dobio bi vaksere koji mu sad pisu da je kreten pa bi izaslo na isto jer odnos je valjda fifti-fifti Sent from my M2012K11G using Tapatalk na balkanu je fifti-fifti, u ostatku sveta je 80-20
Zli Gli Posted December 25, 2021 Posted December 25, 2021 80-20 za vakcinisane? Pa tim pre treba da objavi da je obavio bodenje ako je takav odnos u svetu, vise bi dobio nego izgubio. Sent from my M2012K11G using Tapatalk
Redoran Posted December 25, 2021 Posted December 25, 2021 Ako dobro pratim ta australijska pravila, on je valjda morao da koliko danas ode u Sidnej da bi mogao da igra taj ATP Cup koji je teška bulja od takmičenja a on se već dovoljno cimao sa onom grupom rekreativnih luzera iz reprezetacije, koji bukvalno jedan meč ne mogu da dobiju i mora on da ih vuče u zubima. Možda je naprosto hteo da se manje cima i da produži boravak u Srbiji.
Time Crisis Posted December 25, 2021 Posted December 25, 2021 Da, ATP Cup mu ove godine definitivno nije neophodan, igrao je više nego dovoljno u završnici sezone (Pariz, London, DC)
Milošica Posted December 28, 2021 Posted December 28, 2021 (edited) Pojavila se info na Telegrafu da Novak igra AO. Trebalo bi ipak sačekati. Evo i Nova objavljuje: Novi obrt: Đoković se sprema za Melburn, igraće Australijan open Edited December 28, 2021 by Milošica
renne Posted December 28, 2021 Posted December 28, 2021 pa kad je onaj direktor protokola ili čega već podneo ostavku
cedo Posted December 28, 2021 Posted December 28, 2021 27 minutes ago, Mos said: Vakser Valcer je ovo
Tsai Posted December 28, 2021 Posted December 28, 2021 e moj kljako, ni ne radujem se kolko sam planirao jer je ovo cisto silovanje pravila
Recommended Posts