Jumanji Posted March 6, 2021 Author Posted March 6, 2021 Nema sta Kecman da ovakvom igrom protiv Crnog da trazi na sljaci.
mlatko Posted March 6, 2021 Posted March 6, 2021 Bravo! Uzeo gejm, drugi set je već uspehInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Tsai Posted March 6, 2021 Posted March 6, 2021 jebiga, svarci je vrv u top 5 aktivnih sljakasa, nimalo naivan protivnik
mlatko Posted March 7, 2021 Posted March 7, 2021 "Dolazi momenat koji je čitav svet čekao... posle godinu dana neigranja RF se vraća na terene turnira 250 Dohe od sutra... (pašće internet)... POVRATAK KRALJA..." uz muziku Bourne legacy/supermaca:bljak:Vrteli su klip cele prošle nedelje i zgadili mi prenose Roterdama i Buenos AiresaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
W.F.C. Posted March 7, 2021 Posted March 7, 2021 Znaci bolje sto nemam vise SuperTennisTV... Inace dobri su i dosta turnira prenose. A u pravu su da sutra dolazi momenat koji je dugo cekan...krunisanje novog kralja 1
Heaviside Posted March 7, 2021 Posted March 7, 2021 Uuu još je Federer na turniru pa će da ga smaraju da komentariše rekord....divota
Moća Posted March 8, 2021 Posted March 8, 2021 Mislis da organizatori nece uputiti "dobronamernu" sugestiju novinarima da preskoce to pitanje?Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
MiddleClass Posted March 8, 2021 Posted March 8, 2021 Vjerovatno ce Rodzer kurtoazno da cestita i prije kzs.
harper lee Posted March 8, 2021 Posted March 8, 2021 On 7.3.2021. at 21:47, mlatko said: "Dolazi momenat koji je čitav svet čekao... posle godinu dana neigranja RF se vraća na terene turnira 250 Dohe od sutra... (pašće internet)... POVRATAK KRALJA..." uz muziku Bourne legacy/supermaca :bljak: Vrteli su klip cele prošle nedelje i zgadili mi prenose Roterdama i Buenos Airesa Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk This video is not available in your location.
mlatko Posted March 9, 2021 Posted March 9, 2021 This video is not available in your location.[emoji106]Ne razumem zašto blokiraju takve stvari (kad ceo svet željno iščekuje povratak kralja)... Možda ipak ima istine u tome da je on kralj bogatih snobova.Danas Duci opet na testu, igra sa još jednim novopečenim finalistom... Filip (na papiru) sa šansama izgleda malo bolje od Goffana ali ne verujem.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
mlatko Posted March 9, 2021 Posted March 9, 2021 This video is not available in your location.[emoji106] Ovo je klip koji se vrti na TV-i i muzika sa početka još epoh(v)alnija [emoji38] nisu smeli da je puste u javnost...Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Recommended Posts