nahbar Posted September 17, 2021 Posted September 17, 2021 Izuzetna makljaza na svim nivoima Dejvis kupa, a niko da isprati ovde
mlatko Posted September 17, 2021 Posted September 17, 2021 Izuzetna makljaza na svim nivoima Dejvis kupa, a niko da isprati ovdeBuranija igra kvalifikacije za sledeću godinu.Posle WTF se igra, Srbija protiv Nemačke i Austrije. Nole se prihvati možda? Kao rezervaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Ras Posted September 21, 2021 Posted September 21, 2021 Cicipas: Quote „Vakcinisaću se ove godine kako bih mogao da idem u restorane i prodavnice. Podržavam sve one koji žele da se vakcinišu. Moje mišljenje nije baš najbolje kada je u pitanju medicina. Mnogo sam bolji u tenisu“, rekao je za „Antena TV“. Cicipas pozivao ljude da se zaraze koronom, sad odlučio da se vakciniše (nova.rs) Đoković: Podrška za Stefanosa!
salerokada Posted September 21, 2021 Posted September 21, 2021 1 hour ago, Ras said: Cicipas pozivao ljude da se zaraze koronom, sad odlučio da se vakciniše (nova.rs) Prodao se Cipi zbog kafana. Quote Vakcinisaću se ove godine kako bih mogao da idem u restorane i prodavnice
renne Posted September 23, 2021 Posted September 23, 2021 Osaka se oprostila od tenisa do kraja godine
Max Morlock Posted September 23, 2021 Posted September 23, 2021 Zbog prevelikog pritiska i obaveza na Instagramu?Sent 1
levi Posted September 23, 2021 Posted September 23, 2021 očigledno joj nije ništa, sve vreme se folira 1
mlatko Posted September 23, 2021 Posted September 23, 2021 Glupo je da (nastavljate da) blatite devojku koja nije imala lak put do slave i uprkos istoj je odlučila da se angažuje (u nečemu možda većem od njenih kapaciteta). Da je odabrala USA umesto Japana kladim se da bi sad gledali jednu sasvim drugu priču, american way... 1 1
Tsai Posted September 23, 2021 Posted September 23, 2021 Ja se skroz slazem s tobom, problem je sto ovde vec mesecima provejava da je folerka i sta ide uz to
Arkadija Posted September 24, 2021 Posted September 24, 2021 Bivša devojka Saše Zvereva, opet oplela po njemu i po Lejver kupu. Naime, kako kaže, kada je prijavila da ju je tukao u hotelu za vreme prošlog Kupa, svi su se potrudili da zataškaju slučaj.
Recommended Posts