Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

On 20. 5. 2021. at 14:54, Caligula said:

Dobio poziv za subotu

traze onaj papir sa QR kodom a ja ga ili nisam dobio posle vakcinacije ili sam ga izgubio :(

Jeri moze samo sa licnom kartom?

Мени кад сам био у марту чини ми се нису ни тражили тај први папир са куар кодом. Већ је докторка која ме прегледала у онај папир са сагласношћу уписала коју вакцину примам, то сам однео до информатичара и одштамапали су ми нови са првом и другом дозом, Ако те има у систему не видим разлог да ти не одштамpају на лицу места нови или пробај на порталу е-здравље мени је и тамо стигао пдф о извршеној вакцинацији.

image-2021-05-20-182746.png

Edited by NiZdr

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

On 20. 5. 2021. at 16:15, ToniAdams said:
Valjda dao?
Pa jest, kako u goste bez darova. Nosi ili milione ili vakcine, ono cega imamo u izobilju.

pa to, glupo je malo da ide u goste samo sa bombonjerom

U NS su štampali te potvrde na licu mesta ako neko nije poneo.
Pre vakcinacije. Ne u samom boxu.
Znači, pošto znaš da ti fali papir, odma pitaš gde ti mogu izdati pa nazad u red.

On 26. 2. 2021. at 8:29, pt 2.0 said:

Belexpo report: daju samo astro zeku.

Došla ovde pre 13 min. Termin mi je u 9:35h. Do sada završila sve i sedim u stolici ono na kraju da iskuliram. Bukvalno za 10 min ceo proces odradjen.

...12 nedelja kasnije minus 1 dan:..

dobila uredno mejl danas da dodjem sutra u 10:40 na astro zeka revaks.

pt se vakciniše samo petkom. :fantom:

Zvaćemo te Petka 2.0 :D

Dobio poziv za subotu

traze onaj papir sa QR kodom a ja ga ili nisam dobio posle vakcinacije ili sam ga izgubio :(

Meni samo tražili da im pokažem SMS poziv na ulazu. Saglasnost može da se popuni i unutra, odmah po ulasku, mada sam ja imao već odštampanu (iz mejla). LK nisu tražili.

Da li je neko ko je radio PCR test dobio u "zelenom sertifikatu" informaciju o tome?

Moja sestra je radila PCR test i vakcinisala se, info o vakcinaciji postoji, ali ne i o PCR testu

Jel ima jos neko takav "problem"?

Edited by Milosh76

Dobio poziv za subotu

Papir koji salju mejlom pred prvu dozu? Mozda su ti ga uzeli prosli put. U mom dz je ostajao kod njih.

ama popunicesh papir tamo,.naci ce te digitalno. imaj lichnu kartu!

sent from bubamoto

On 20. 5. 2021. at 20:00, Milosh76 said:

Da li je neko ko je radio PCR test dobio u "zelenom sertifikatu" informaciju o tome?

Moja sestra je radila PCR test i vakcinisala se, info o vakcinaciji postoji, ali ne i o PCR testu

ni moj test nije zabeležen u sertifikatutm

On 20. 5. 2021. at 20:00, Milosh76 said:

Ja mislim da je test tu dostupan samo u nekom kratkom vremenskom periodu posle istog (48-72h).

Jer, neces nikom ni pokazivati test od pre nedelju, mesec + dana...

Mediji (Murdoch?) su izgleda uspeli da zajebu vakcinisanje kao takvo, barem u Australiji... Mozda i jeste doslo vreme da izumremo, ko nas hebe kakvi smo.

Ne samo oni koji jure za klikovima nego je cak i ABC dovodio u goste doktore koji su otvoreno protiv AZN.

Doduse na TVu nisu tako otvoreni kao na Twitteru ali bez obzira dobro su ispljuvali Svemir Zeku.

U medjuvremenu vijesti iz realnog zivota govore da je skoro pa isto efikasna kao i Pfizer.

https://www.reuters.com/business/healthcare-pharmaceuticals/uk-analysis-finds-two-doses-astrazeneca-covid-19-vaccine-85-90-effective-2021-05-20/

I taj Norman Swan, u koga se svi kunu je samo prije par mjeseci nazvao AZ, second rate vax da bi prije 2 nedjelje javno je primio.

Ne bih se cudio da je to morao da uradi ako zeli da zadrzi posao u drzavnoj TV.

Edited by Moracikus

Background Picker
Customize Layout