Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Čile izbacio rezultate za Sinovakovu vakcinu CoronaVac (isto umrtvljeni virus kao Sinofarm) za 14 dana posle druge doze:

E1xJDIoWQAUoKdp?format=jpg&name=medium

Dr. Rafael Araos, advisor to the Ministry of Health [of Chile], presented the update of the results of the study "Effectiveness of the SARS-CoV-2 inactivated virus CoronaVac Vaccine in Chile", which included the analysis of 10,200,000 people belonging to FONASA, between February 2 and May 1. The results showed the following:

- 65.3% effectiveness in preventing symptomatic COVID-19.
- 87% effective in preventing hospitalization
- 90.3% effective in preventing admission to an ICU
- 86% effective in preventing death

Edited by vememah

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

samo slojevito, da bude shto komplikovanije :hihi:

ili 4 kratka rukava!

sent from bubamoto

posle druge doze AZ  samo sinoc malo pospanost i zujanje u usima, zaspao ispred tv dok smo gledali Allen v. Farrow, al od jutros svez.

Sa prvom je bilo prilicno napeto duze od 48h 

Još ne stiže za subotu poziv

nervous clint eastwood GIF by hoppip

LONDON, May 19 (Reuters) - Britain is increasingly confident that vaccines work against the coronavirus variant first found in India, Prime Minister Boris Johnson said on Wednesday, with a leading epidemiologist saying it may be spreading less quickly than first feared.

... the variant might lead to reduced vaccine efficacy against infection and transmission.

Edited by precog

u odnosu na ačipovanu populaciju, inače bi vakcinacija desetostruko povećavala šanse za odlazak kod svetog petra :happy:

Evo, primio revakcinu AZ. Prvi put gotovo ništa nisam osetio. Sad bilo malo pečenje pri ubodu. Za dalje posledice čuo od nekih ljudi koji su primili juče da je blaže nego prvi put.

On 20. 5. 2021. at 9:03, Bojan said:

Evo, primio revakcinu AZ. Prvi put gotovo ništa nisam osetio. Sad bilo malo pečenje pri ubodu. Za dalje posledice čuo od nekih ljudi koji su primili juče da je blaže nego prvi put.

Da, obrnuto od fajzera.

On 20. 5. 2021. at 6:20, Strucnjak said:
... zaspao ispred tv dok smo gledali ...
ovo nema veze sa vakcinom :hihi:

sent from bubamoto

On 20. 5. 2021. at 8:13, dùda said:

Nije da mi je baš jasno ovo.

Kako 90% za UCI a 86% za muerte :blink:

Mozda zbog onih koji nisu uspeli/hteli da se uguraju u sistem zdravstvene zastite pa su umrli u kucama?

Jel jos uvek moze da se vakcinise na upad, bez zakazivanja? Ili da prijavim majku, koje su sanse da je brzo pozovu?

On 20. 5. 2021. at 9:03, Bojan said:

koju odevnu kombinaciju si izabrao?

Majica sa kratkim rukavima, duks koji se lako skida i kratku vatiranu jaknicu. Plus kišobran. Duks sam i skinuo i obukao u kabini za vakcinaciju. Kaže žena što daje vakcine da ne žurim. 

On 20. 5. 2021. at 7:42, Marvin (Paranoid Android) said:

Još ne stiže za subotu poziv

nervous clint eastwood GIF by hoppip

Stiglo :cool: Brnaba kôduje, ne vadi

Stiglo i meni za subotu pre koji minut.

Background Picker
Customize Layout