Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Vakcinacija

Vakcinacija 329 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      67%
      221
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      17%
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      4%
      16
    • Ne, nikako
      6%
      20
    • Ne znam
      4%
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      44%
      145
    • Moderna
      4%
      14
    • Sputnik V
      7%
      25
    • AstraZeneca
      6%
      21
    • Sinopharm China
      3%
      10
    • Svejedno mi je
      34%
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

3 hours ago, Time Crisis said:

Stiglo mi danas obaveštenje za AZ, revakcinacija dva dana kasnije, tačno u dan. :huh:

aj taman da vidimo :)

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

10 hours ago, Tresko said:

Nije tu problem što vakcine ne rade u Srbiji, već što je Srbija na shit listi svuda kao zemlja od apsolutnog nepoverenja, u svemu pa i u vakcinaciji. Moraš da budeš i politički podoban kao država da bi tvoja vakcinacija bila validna.

Nije Srbija  ni na kakvoj sit listi, nego Ceska trenutno priznaje samo potvrdu o vakcinaciji iz tih par navedenih zemalja sa kojima ima sporazum o priznavanju potvrde o vakcinaciji do uvodjenja EU kovid pasosa. Dakle Srbija je na istoj listi kao i Velika Britanija, Amerika, Francuska, Australija, Belgija, Izrael.... 

12 hours ago, panta rhei said:

ovde kod mene (ch) su bas dali gas. izgleda da ima dovoljno vakcina, odobrene samo moderna i fajzer, a modernu daju na tacno 4 nedelje. odmah se zakazuju oba termina. vidoh negde ca. 70 000 dnevno. kako je traljavo krenulo, ovo je odlicno. inace, istrazivanja pokazuju da 75% hoce u svakom slucaju da se vakcinusu.

sve se slazem! Bas su dali gas ovde, dobili su ogromnu kolicinu vakcina (mislim Pfizer) i sve je odmah buknulo, termini zauzeti za prvu dozu do kraja juna! Doduse jos ima slobodnih za prvu dozu tad...

S tim u vezi, jesi siguran/sigurna da je moderna ovde na 4 nedelje? 

ja bih rekla da je pfizer na 4 nedelje a moderna na 3, ali ne mogu sad da pronadjem link...

Edited by lostfanforever

sve se slazem! Bas su dali gas ovde, dobili su ogromnu kolicinu vakcina (mislim Pfizer) i sve je odmah buknulo, termini zauzeti za prvu dozu do kraja juna! Doduse jos ima slobodnih za prvu dozu tad...

ja bih rekla da je pfizer na 4 nedelje a moderna na 3, ali ne mogu sad da pronadjem link...

U brosuri koju su nama dali (a mislim da je za americko trziste) pise 28 dana.

Sent from my iTelephone using Tapatalk
4 hours ago, lostfanforever said:

nemam pojma kako treba, pricam iz licnog iskustva. u kanton cirihu su 2 termina vezana, ja sam primio prvu a druga je tacno u dan 4 nedelje kasnije zakazana, dobicu 08.06. ali verovatno i znas, ne samo da je razlicito od kantona do kantona, nego verovatno od opstine do opstine.

kod mene je moderna u pitanju, da li prave razliku u intervalu izmedju moderne i fajzera, namam pojma. ne iskljucujem mogucnost da se kod mene tako slucajno potrevilo, verovatno imaju pufer od - do. ja pozitivno iznenadjen, kako je krenulo, nadao se decembru, ovako je jos i dobro ispalo.

7 hours ago, jms_uk said:

U brosuri koju su nama dali (a mislim da je za americko trziste) pise 28 dana.

Sent from my iTelephone using Tapatalk

jesi u pravu jms, zabagovala sam totalno jer danima citam kako je EU dobila ogromne kolicine Pfizera pa mi se pomesalo u glavi :isuse:

Moderna je oduvek i bila na 4 nedelje a Pfizer na 3

Ovde su izgleda da bi pojednostavili online aplikacije oba podesili na 4 (jer Pfizer treba na makar 3 nedelje), tako da je i surprise faktor kad dodjes da vidis sta ces da dobijes :)

3 hours ago, panta rhei said:

ja pozitivno iznenadjen, kako je krenulo, nadao se decembru, ovako je jos i dobro ispalo.

haha, totalno se slazemo!

ja sam bila digla ruke do pocetka 2022, kad ono medjutim :naughty:

dobih i ja poziv za vakcinu, sutra u 17 i 20 ... fala ...

Nema na cemu, i treci put :fantom:

34 minutes ago, Tihajeza said:

greota ovako bez konteksta

u pitanju je dragan jove torbica, tj ono što je bio, posle 5 vakcinacija postao je antitelo

20 hours ago, vememah said:

Ovaj grafikon bi izgledao mnogo losije po republikance kad bi uzeli u obzir samo bijele glasace.

A kad bi uporedili bijele i obojene bez obzira na politicku pripadnost to bi bilo politicki izuzetno nekorektno.

• Popular Post

samo da updatujem da sam se Modernizovala danas ;)

samo da kazem da me zvalo za chetvrtak!

sent from bubamoto

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.