Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

:s_w: :ziga: :wub:

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

17.4.

У Републици Србији дато је 3.053.905 доза вакцина

20.4.

Укупно вакцинација: 3.093.628

https://vakcinacija.gov.rs/

Oko 13.000 doza dnevno.

• Popular Post
4 hours ago, Dankan Ajdaho said:

:s_w: :ziga: :wub:

Realno, bolje mi njima da damo. 

sistem radi. posto sam juceo dodao BMI kao razlog za visi prioritet, odmah nocas stigao email da napravim termin. sutra u 13:45, sa bajontekom, drugi termin 3 juna, a 4-og juna letim za bgd 

6 hours ago, Dankan Ajdaho said:

U sledećih pet godina svi ćemo primiti sve. Sasvim sigurno će se ukrštati vakcine već od drugog ciklusa pelcovanja.

Sad vec begam polako na drugu stranu

1 hour ago, Ros said:

sistem radi. posto sam juceo dodao BMI kao razlog za visi prioritet, odmah nocas stigao email da napravim termin. sutra u 13:45, sa bajontekom, drugi termin 3 juna, a 4-og juna letim za bgd 

Pretpostavljam da si Bavarac ko ja? Kod mene je isto tako bilo, tavorio sam u grupi 4 pa su priznali firmu da su joj radnici ustvari za grupu 2. Dobio potvrdu od firme i na portalu za čipovanje sam udrio check za moju kategoriju i odmah grupa 2 a sutradan SMS za termine. Prva doza primljena prošlog četvrtka, sledeća 27.5 (Biontech).

Prvog dana ništa, ali zato me je drmala jača glavobolja sledećih dva dana. Sada ništa.

Edited by Boycie

Just now, Boycie said:

Pretpostavljam da si Bavarac ko ja? Kod mene je isto tako bilo, tavorio sam u grupi 4 pa su priznali firmu da su joj radnici ustvari za grupu 2. Dobio potvrdu od firme i na portalu za čipovanje sam udrio check za moju kategoriju i odmah grupa 2 a sutradan SMS za termine. Prva doza primljena prošlog četvrtka, sledeća 27.5 (Biontech).

da, u minhenu sam. ja sam se jos 14 januara prijavio, ali mislim da tada nisam video da se moze izabrati prioritet. tek sam juce ponovo otisao na sajt i popunio BMI i voila. sad sam dobio i atest od lekara da pripadam rizicnoj grupi. konacno

1 minute ago, Ros said:

da, u minhenu sam. ja sam se jos 14 januara prijavio, ali mislim da tada nisam video da se moze izabrati prioritet. tek sam juce ponovo otisao na sajt i popunio BMI i voila. sad sam dobio i atest od lekara da pripadam rizicnoj grupi. konacno

Da ćutimo i budemo srećni što imamo ovako opušten online sistem za prijave. U ostalim pokrajinama to ide često i samo poštom pismeno.

8 minutes ago, Boycie said:

Da ćutimo i budemo srećni što imamo ovako opušten online sistem za prijave. U ostalim pokrajinama to ide često i samo poštom pismeno.

nista se ne zalim. i sam sam kriv sto nisam ranije reagovao :)

trebalo je ranije da krenes sa pivom i kobajama.

15 minutes ago, precog said:

trebalo je ranije da krenes sa pivom i kobajama.

trebalo je da ranije prijavim da sam odavno krenuo sa pivom i kobajama :D

52 minutes ago, Boycie said:

kod mene jos ne mogu ako nisam stariji od 80 i ako ne radim sa starijima od 80 :D

9 minutes ago, ToniAdams said:

kod mene jos ne mogu ako nisam stariji od 80 i ako ne radim sa starijima od 80 :D

jel nemas nekog preko 80 za pomoc u kuci i slicno?

Ja ozbiljno razmišljam da dam oglas da tražim trudnu ženu koja je voljna da me prijavi kao kontakt lice, pa da se čipujem nekad Jula. Terao sam i sopstvenu ženu da ode kod doktora i da fejkuje da je trudna. Neće. Rani kuče da te ujede [emoji39]

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Background Picker
Customize Layout