Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Rekoše juče na radiju da se preko eUprave prijavljuje 10-11 hiljada dnevno.

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

3 minutes ago, vememah said:

Rekoše juče na radiju da se preko eUprave prijavljuje 10-11 hiljada dnevno.

Da nisu Turci:laugh:

10-12, da se ispravim, sad sam ponovo preslušao.

4 hours ago, InvisibleLight said:

Imal ko bedniji rez? :(

4 nedelje od revaxa k8nez

Screenshot_20210410-065438_Drive.thumb.jpg.40d7d29c9d291b5d2f2d83aa654e1085.jpg

ima, ne brini, kačila ja pre neki dan - na ref vrednost 50, ja imam 55,4 :D

(5 punih nedelja posle prve doze AZ)

2 minutes ago, decak Kejt said:

ima, ne brini, kačila ja pre neki dan - na ref vrednost 50, ja imam 55,4 :D

(5 punih nedelja posle prve doze AZ)

Sad mislim, ipak bolje ne raditi test ionako se isto ponasamo a i sama AT ne govore sve. al radoznalost..

pa lepo rekosmo da ne radite

radoznalost ubije mačku, to smo znali :happy:

mene teši što znam da se ipak dešava neki odgovor, a da li ću opet biti radoznala za cca 4 nedelje kad opet moram do laboratorije... sigurna sam da hoću :cool:

antitelometrija. 

jebote laboratoriju da otvorim koliko je narod lud. 

5 hours ago, InvisibleLight said:

Imal ko bedniji rez? :(

4 nedelje od revaxa k8nez

Screenshot_20210410-065438_Drive.thumb.jpg.40d7d29c9d291b5d2f2d83aa654e1085.jpg

Daj ne zajebaj

10X si pozitivnija nego obicno

Eto..i onda kukamo Vucicu da nemamo para. 

A slusam jutros, redovi za test za antitela ogromni.

Zapravo skoro 12x, možda deluje lošije na prvi pogled jer je referentna vrednost niska. Da je referentna vrednost 50, a rezultat 590, bilo bi wow. :D

Da nisu Turci[emoji23]
chuj da nisu! imam ideju, u stvari dve ideje, obe su dobre za nashu ekspanziju i dominaciju: prva je objavi vuchic da prelazi u muhamedansku vjeru. ukrsti prstice lepo objasni, znoji se minimalno, oblizuje ich. chovek siguran u sebe, prelomio. muftija kupuje pokretne jedinice za prijem. udaramo na istok, turci u shoku. druga ideja: objavljuje vuchic da je doshao do saznanja da su staaari vuchici u drevnim chipuljicima odvajkada rvati verni vatikanu. ne mora nishta da objashnjava, i ocu vojvodi igra srce.prelazi nas 6 miliona, dijaspora ne mora da zuri, udaramo na rvate njihovim sredstvima bukvalno, njima se stomak okrece, al shta ce ljudi.

sent from bubamoto

btw jedini licni  razlog za proveru antitela je "da li da se opustim ili ne"

ne treba se opustati dok barem 60% ne bude vakcinisano

Just now, gospa buba said:

chuj da nisu! imam ideju, u stvari dve ideje, obe su dobre za nashu ekspanziju i dominaciju: prva je objavi vuchic da prelazi u muhamedansku vjeru. ukrsti prstice lepo objasni, znoji se minimalno, oblizuje ich. chovek siguran u sebe, prelomio. muftija kupuje pokretne jedinice za prijem. udaramo na istok, turci u shoku. druga ideja: objavljuje vuchic da je doshao do saznanja da su staaari vuchici u drevnim chipuljicima odvajkada rvati verni vatikanu. prelazi nas 6 miliona, dijaspora ne mora da zuri, udaramo na rvate njihovim sredstvima bukvalno, njima se stomak okrece, al shta ce ljudi.

sent from bubamoto

A Bugari..sta cemo sa njima ? 

Moramo sa Bugarima nesto za zdelamo i pobrkamo, sto bi rekla Julisima na 24 kitchen.

Just now, Caligula said:

btw jedini licni  razlog za proveru antitela je "da li da se opustim ili ne"

ne treba se opustati dok barem 60% ne bude vakcinisano

pa nije nego ;da li,ako i pored istog pridrzavanja mera, ipak slucajno zakacim, da li onda da panicim (0 AT) il manje panicim (imamAT) :tongue:

Background Picker
Customize Layout