Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Bravo za braću Kubance! Veliki carevi...

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

Moja sestra primila Astra Zeneku na  Sajmu. Kaže: "prvi put u životu sam naslutila kako izgleda život u Japanu".

31 minutes ago, ronin said:

Bravo za braću Kubance! Veliki carevi...

Sve njihove priče uzeti sa džakom, ili bolje šleperom soli.

A i kanda su malo okasnili.

2 minutes ago, mraki said:

A i kanda su malo okasnili.

gde su tachno okasnili? stigli su tachno u svet u kome je vakcinisano 3% populacije (and counting :dry: ), koje ima na milijarde. sve i da su napravili pola jedne vakcine :lolol:

Pa neke druge koje su već uveliko u primeni ubrzavaju proizvodnju i isporuku. Ne kažem da će još jedna vakcina škoditi, naprotiv. Ali dok završe testiranja i pribave potrebne dozvole, tržište će već biti solidno pokriveno.

5 minutes ago, mraki said:

Pa neke druge koje su već uveliko u primeni ubrzavaju proizvodnju i isporuku. Ne kažem da će još jedna vakcina škoditi, naprotiv. Ali dok završe testiranja i pribave potrebne dozvole, tržište će već biti solidno pokriveno.

ne vidim problem :hihi:

7 minutes ago, mraki said:

Kuba, (Venecuela) Nikaragva, Iran, Irak i Koreja, tržište je ogromno ne zaboravi...

5 minutes ago, mraki said:

il ce biti vreme za novu dozu vakcine? globalno i po povoljnoj ceni. pa tako svake godine.

a javlja mi se i da ce braca kubanci deo svojih vakcina deliti africkoj i inoj braci za malo bratske podrske. :sleep:

Znači moj ćale je morao da se svadja da bi napokon dobio jebenu vakcinu

6 minutes ago, adam said:

il ce biti vreme za novu dozu vakcine? globalno i po povoljnoj ceni. pa tako svake godine.

a javlja mi se i da ce braca kubanci deo svojih vakcina deliti africkoj i inoj braci za malo bratske podrske. :sleep:

ja ni tu ne vidim problem. svako ima pravo da nastavlja politiku drugim sredstvima, chak i sirotinja :hihi:

edip. shto se svadzao chale? :unsure:

Edited by gospa buba

5 minutes ago, Glass Joe said:

Znači moj ćale je morao da se svadja da bi napokon dobio jebenu vakcinu

Sta se desilo?

Edited by Milosh76

prvi put kad sam ga prijavio doktor mu nije dozvolio da primi jer je tek prelezao koronu, posle kad je dobio odobrenje nikako da ga zovnu a prijavio sam ga nekoliko puta, pa je morao jutros da insistira

Da uđem i ja u recepljene ljude, Kinez na KBC Zvezdara part two, pa ce se valjda od sada lakše disati :)

gledah neku viruloškinju sa med. fak. kaže da se imunitet postepeno gradi 2 do 9 nedelja nakon 2 doze :happy: i da zato nema smisla meriti at 

Background Picker
Customize Layout