Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

9 hours ago, Alfa said:

Ako je ovo tacno, mamin i moj organizam se nikad nisu susreli  sa koronom (hvala svemiru!)  jer apsolutno nikakakvih reakcija nemamo na vakcinu (1. doza, bol u ramenu ne racunam). Idem da molim svemir da fajzer deluje.

Naravno da se niste susrele s koronom jer si sprovodila mere oštrije nego one u crvenoj zoni ;) 

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

12 hours ago, renne said:

pša zeka već posle 14 dana stvara skoro full imunitet, zato nema potrebe za brzom drugom dozom

Renne imas od mene pasulj u Dzakarti ako je ovo tacno. Daj neki link da ti poverujem :fantom:

Baš ćeš ti u Džakartu, kao da te ne znam

Ne dajte mu ništa, nek sam traži :tongue:

I ja sam čipovan astrozekom, nit jurim testove, nit me zanima broj antitela. Ponašam se isto kao i do sada. Dajte, ljudi, dođite malo sebi, kao da niikad niste bili vakcinisani.

3 minutes ago, Filozof manijak said:

Ne dajte mu ništa, nek sam traži :tongue:

I ja sam čipovan astrozekom, nit jurim testove, nit me zanima broj antitela. Ponašam se isto kao i do sada. Dajte, ljudi, dođite malo sebi, kao da niikad niste bili vakcinisani.

Pa ti imas osamnaest godina a ja sezdeset

Lako je visokim brojem T celija gloginje mlatiti

4 minutes ago, Filozof manijak said:

Dajte, ljudi, dođite malo sebi, kao da niikad niste bili vakcinisani.

Pa jesmo, ali ja još 80-ih, ovo je sada vakcinacija u Vrlom novom svetu 21-og veka.

56 minutes ago, Caligula said:

Renne imas od mene pasulj u Dzakarti ako je ovo tacno. Daj neki link da ti poverujem :fantom:

imaš brate na prethodnim stranama sve o tome

Ja se špricam svake sezone protiv gripa.

I nije mi ništa :wacko:

10 minutes ago, Caligula said:

Pa ti imas osamnaest godina a ja sezdeset

Lako je visokim brojem T celija gloginje mlatiti

Jedino 18 cm mogu imati, godine nikako :D

Opet sam stariji :fantom:

27 minutes ago, renne said:

imaš brate na prethodnim stranama sve o tome

Ima ali ko zna gde

koliko se secam, posle 20 dana krece da "deluje" sto opet znaci ne u punom kapacitetu nego samo "krece"

Ja se svakako pazim ali žgepče od 7 godina šaljem svakodnevno da uči 2+2 sa još 25toro dece u fino zagrejanoj zatvorenoj prostoriji. Prema tome, kakvi qratz pazenje, nema tu kontrole.

Tvorci "Sputnjik V" vakcine traže javno izvinjenje

19 minutes ago, Caligula said:

Ima ali ko zna gde

koliko se secam, posle 20 dana krece da "deluje" sto opet znaci ne u punom kapacitetu nego samo "krece"

Ja se svakako pazim ali žgepče od 7 godina šaljem svakodnevno da uči 2+2 sa još 25toro dece u fino zagrejanoj zatvorenoj prostoriji. Prema tome, kakvi qratz pazenje, nema tu kontrole.

Pa nije brate, malo drugačije radi ova vakcina. Ti si sa tih 20 dana skoro u fullu fulova

Pa šta misliš, što je druga doza tako kasno

24 minutes ago, Caligula said:

Ima ali ko zna gde

https://rs.n1info.com/zdravlje/vakcina-astrazeneka-efikasna-76-odsto-tri-meseca-posle-prve-doze/

Počeli su da zovu i one koji nisu u rizičnim grupama, doduše opet nekako haotično. Moju sestu koja se prijavila u petak, juče poslali sms da dođe sutra na sajam na Astro zeku, a neke njene dve prijateljice koje su se prijavile još u januaru nisu zvali.

Background Picker
Customize Layout