Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

4 minutes ago, arkonada said:

Bože ima te:ziga:

ne, bar u provinciji

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

1 minute ago, Kenji said:

A koji će to nepotkupljivi autoritet da izdaje te potvrde o vakcinaciji?

Isti onaj ko je tebi dodelio kad si se vakcinisao. Najbolje da ne radimo nista jer ce neko da se snadje i podvali falsifikat. U ovoj zemlji uvek bude tih "snalazljivih", ako bismo odlucivali sta cemo da radimo zbog njih vrlo brzo ne bismo radili nista. Ali taj koji podvali falsifikat i dodje nevakcinisan na utakmicu samo sebe moze da zajebe, eventualno onog do sebe koji je takodje podvalio falsifikat.

7 minutes ago, Skyhighatrist said:

Fajzer bocnut, mi telefonska ekipa smo štogod, izvolite preko reda kod kolege, preskočite slobodno ovaj red gde čekaju Zeke i idite direktno tamo :nobles:

Potvrdjujem :)

A koji će to nepotkupljivi autoritet da izdaje te potvrde o vakcinaciji?
a pa ne, ovaj automat koji izdaje na mejl i esemes potvrdu o primeljenoj drugoj dozi se odmah linkuje na onaj drugi sa 60 evra i parice kap kap na rachunchic. sve podatke imaju, nishta nema mile da se misli. to je to famozno ukrshtanje baza podataka. ne nego na majkemi [emoji38]ol:

sent from bubamoto

3 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

jooo tresy me koyotuša, bridy mi rame

:cry:

samo se ti sprdaj.

tako sam i ja dok juče, dva dana po revaksu nije krenula vrteška smrzavanja i opšte kilavosti. ladno sam pomislila da me je tresnula korona.

danas ništa

1 hour ago, Sandradjer said:

Potvrdjujem :)

1 hour ago, Skyhighatrist said:

Fajzer bocnut, mi telefonska ekipa smo štogod, izvolite preko reda kod kolege, preskočite slobodno ovaj red gde čekaju Zeke i idite direktno tamo :nobles:

Pozdrav za koleze :D

Jel su vas nasli iz prve ili ste bili na posebnom spisku? :D

• Author

pa cestitam :)

jel ostao neko nevakcinisan na forumu?

@MocaVukotic ali njega imaju u sistemu da radi PCR dva x dnevno pa je poslednji na spisku spiskova. Onaj spisak gde je Miloš pa izlistaš nekoliko blank stranica pa na dnu poslednjeg papira piše Moca. E tu je on. 

jeste verovatno @MocaVukotic

Ko nema SMS ide kod drugog lika koji ima spisak u telefonu pa uradi search, kratko zadržavanje kod merilice temperature, a onda direks preskok Zeka i pravo kod one ekipe sa laptopima i štampačima, sve već ima popunjeno, samo pročita naglas jel' to to (ja sam posle overio i Qr kod dok sam čekao Pfizer kabinu) i to je to. Kad sam stigao (12:20), red je bio beskonačan, međutim u 13:20 sam već zvao CarGo...

Five stars, would recommend again :D

6 minutes ago, Tsai said:

pa cestitam :)

jel ostao neko nevakcinisan na forumu?

:sad:

Just now, Lancia said:

:sad:

pa dođi u majčinu

• Author

realno

Mog ćaleta još niti su zvali da dodje niti su oni došli. Ne da mi da ponovim prijavu. :lolol:

16 minutes ago, Skyhighatrist said:

kratko zadržavanje kod merilice temperature,

Meni nisu merili temperaturu :D

Nego jel su ti rekli da li zovu ili cemo dobiti SMS za revakcinu?

I da li ce nas obavestiti kao ovaj plebs na mail o cinjenici da smo vakcinisani?

Meni je bio neki zbunjen lik totalno, ni zdravo nije rekao kako treba.

Background Picker
Customize Layout