Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

4 hours ago, maharaja said:

S obzirom da tkzv Evropska unija više ne postoji ni u naznakama, da vakcina nema a da je epidemija van svake kontrole, Matović radi ono što će vrlo brzo morati i ostali. 

Meni cudno sto Rusija ima tolike vakcine za prodaju a nisu vakcinisali ni svoje stanovnistvo. Tebi nije?

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

Ima li neka dojava sta je na repertoaru sutra na sajmu,  hala 3? Slucajno da je neko cuo neki trac o tome.  Pitam za druga :D

8 minutes ago, Alfa said:

Kod nas ne dele nikakve potvrde, samo "dodjite za 3 nedelje", pretpostavljam da ih daju tek posle revakcinacije. Mami je stigao sms dan posle 1. doze da je vakcinisana i da dodje za 21 dan, pa valjda šalju sms-ove 2 dana pre revakcine.

edit: lupam, mami je stigao i mejl o potvrdi

Da, daju ih posle vakcinacije. Vakcinacija se zavrsava nakon dobijanja druge doze i tada dobijas potvrdu da si vakcinisan/a, prva doza je samo deo postupka.

Sinoć opet mala temperatura i 10% simptoma od prvog dana. Roknuo Panadol i spavao kao top. Od jutros ko nov.

#astrazeneca

6 minutes ago, djeneralche said:

Meni cudno sto Rusija ima tolike vakcine za prodaju a nisu vakcinisali ni svoje stanovnistvo. Tebi nije?

Jel možeš da elaboriraš svoju začuđenost? Ceniš da su vakcine nekvalitetne ili neefikasne?

Mene, npr.uopšte ne bi začudilo da je vlastima u Rusiji draže da zarade od prodaje vakcina mrskom Zapadu, nego da ih uludo troše na svoje stanovništvo (koje je ionako vrlo vakcinoskeptično) :fantom:

7 hours ago, Frank Pembleton said:

Razvalila me SvemirZeka....
Od pola jedan groznica temperatura, preznojavanje...
Ruku gde su me uboli ne movu do kraja da dignem iznad glave bez bola u mišiću...
Temperatura 37.7-8.
Tresem se ko otrovani miš...

.... Shiit has hit the fan!

Jbg brt

Sam si prizvao

16 hours ago, Frank Pembleton said:

Ja onako, cepa me ruka ali temp nista za sada, ma ja bi i voleo da malo rokne da me nisu dzabe pelcovali...

Ništa ja

Odspavao u komadu 6 sati, sinoć mal nisam nagnao gospođu, al reko neću, neka me neguje još malo

• Author

e jedno pitanje. u petak sam vadio krv i tek juce je pocela da me onako svrbi ruka i sinoc sam provalio da imam malu zuto-zelenu modricu na mestu vadjenja. jel to normalno da se tako kasno pojavi? to je vec 5. dan zapravo. nikad nisam imao slicno iskustvo, danas me svrbucka ruka kad je pomeram naglo

Jbg brt [emoji58]

.... Shiit has hit the fan!

Ćale zvao da pita što ih još nema, pošto su ga još pre nedelju dana zvali da će doći kući i vakcinisati ih (iako to nije traženo). Naravno, pojma nemaju. On ponudio da dodje tamo. Ne ne, čekajte. Doći će kad su rekli.

Tad ga pitali hoće li zeku ili fajzera, samo te dve imaju, on rekao fajzera.

Ova sad kaže da ne može fajzer u kućnim uslovima. :rolf:

4 minutes ago, Tsai said:

e jedno pitanje. u petak sam vadio krv i tek juce je pocela da me onako svrbi ruka i sinoc sam provalio da imam malu zuto-zelenu modricu na mestu vadjenja. jel to normalno da se tako kasno pojavi? to je vec 5. dan zapravo. nikad nisam imao slicno iskustvo, danas me svrbucka ruka kad je pomeram naglo

Žuto-zelena modrica znači da već prolazi. Imao si je i pre, samo nisi video.

4 minutes ago, Tsai said:

Jeste. Ta boja modrice kazuje da već prolazi, tj.razgrađuje krvni podliv

6 minutes ago, Tsai said:

a ranije je nije ni bilo, ili nisi ni gledao? :unsure:

mislim, ta zuto zelena faza je vec kraj modrice, po pravilu. a ti plavo ljubichastu nisi ni detektovao? nemash neku ranu tu, ili neki drugi trag, da ti slinavi neshto? :unsure:

eto. grejt majnds :hihi:

Edited by gospa buba

• Author

cudno mi je jer me nije svrbela ruka do sinoc, dok nisam video modricu, a sad ubija kolko svrbi. mozda je i psihicki malo

Možda je podliv bio malo dubje ispod kože pa se zato nije isprva video. Svrab je takođe dobar znak, tj.povreda polako zarasta.

• Popular Post

Evo primih danas i drugu dozu Pfizer vakcine, sve kao podmazano, završeno za 5 minuta.

Za @Valkyrie PBP i mise:

Košulja  oxford, džemper boje lavande, svetli jeans i teget patike Hogan.

Doktorka koja mi dala vakcinu ima laku ruku i simpatična. Kaže: opustite ruku niz telo, onda pipne i kaže: ma niste mi skroz opušteni, a mišići vam ne fale.:D

Kad sam završio, poslao sam joj kafu iz bolničkog bara.:D

Background Picker
Customize Layout