Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

sviđaju mi se ti nusefekti astrozeke :D

ja nastupam danas u podne

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

Izveštaj sa sajma:
Hala 3 i 11 veeelika gužva, prva i druga faza zajedno...

.... Shiit has hit the fan!

ja sam se prijavio za vakcinu jos 14. januara...i nista... nije da sam neka rizicna ili bitna grupa, ali svejedno

Prijavi se opet, vidis da retko zovu te sto su se na pocetku prijavili. Sad ima vakcina, zvacete... Sigurno pre mene I Frenka :D

Njega nek vakcinira tetka Angela :fantom:

:D

Ženi oni na vakcinaciji rekli da "svaki put kad kliknete idete na kraj liste"...

Nisam siguran da oni baš znaju, ali eto...

.... Shiit has hit the fan!

Pa to govore svima, ali izgleda da zahvate i sa kraja liste kad pozivaju.

Pa ako se ponistava stara prijava novom prijavom, onda ima logike Meni je slicno rekla ova iz Batuta... doduse nije bas delovala obavesteno

kraj liste je ochigledno dinamichka kategorija hihi.gif

mislim i jeste. posebno kad zovu ne-stare, ne-rizichne ljude, na vakcinu koju nisu hteli, u opshtinu koju nisu prijavili. realno , sam bog zna kako im se ukrshtaju podaci :blink:

sent from bubamoto

1 hour ago, gospa buba said:

milutin se zove i urosh, a dragutin ne. ali su obojica stefani. kad ih chovek stavi jednog pored drugog, odmah se vidi. i svi su izgleda uroshi osim dragutina, koliko vidim sove strane. mislite o tome.

igla definitivno nije one velichine ko shto slikaju, mada se ne bih zaklela da personal nije veterinar, ne obraca se mnogo klijenteli, zna da nema svrhe :D

idu mi u susret momak obuchen u king konga i devojka u betmena. ako me nema neko vreme, umrla sam luda rolf.gif

Sta ucinje jedna vakcina od 'nak'e zene. "Ja nemam nikakvih reakcija, malo me ustine tu gde ubodu i to je sve... i ko je uopste digao ovaj fisek s pecenim kestenjem umesto Beogradjanke".:s_w:

[emoji38]ol:

sent from bubamoto

Zena juce primila astricu (tako je ona zove) za sada nikakve nuspojave. Evo ne prestaje da pevusi od srece, mislila je da nikad nece doci na red, a i prvi izbor joj je bila ta vakcina, tako da znate da ima i takvih :) cini mi se da je primila fajzera ne bi bila ovako srecna :D

Sto se tice ovog reprijavljivanja i kraja liste, ona je juce svojim roditeljima promenila sa bilo koje na fajzer/oksford i posle 10 minuta je za oca stigao poziv za subotu.

3 hours ago, simetrije said:

Da čuknem vo drvo (tri pati!)

Evo di su naši fajzeri, kod Makedonerosa :hitler:

pa to. nemaju pojma. ima pojma dizajner/programer sistema, al ko zna ko je taj.

sent from bubamoto

5 minutes ago, Valkyrie said:

Evo di su naši fajzeri, kod Makedonerosa :hitler:

Парите се отепувачка, уште еден пат :D

Background Picker
Customize Layout