Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

187741319_IMG_20210204_1139192.thumb.jpg.abe4edff13f6eb7b5d237e9b71c22fa2.jpg

Faljen Tranp i Angela, i onaj Turčin i žena mu, jedna briga manje. Sad čekam onaj voz od nuspojava, lepo će se poklopi sa sutrašnjom smenom i subotnjim 24 dežurstvom.

Edited by desboj

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

ja trljam ruke od radosti i mislim se u sebi - to im je za sve one godine i ljude što kad čuju čime se bavim bukvalno bez izuzetka kažu: aaaa, ti si ona što svetliš u mraku fantom.gif
zdravo morska prasadi oshtrih olovaka hihi.gif

edip@desboj. pa valjda nece!!!!???

sent from bubamoto

6 minutes ago, desboj said:

187741319_IMG_20210204_1139192.thumb.jpg.abe4edff13f6eb7b5d237e9b71c22fa2.jpg

Faljen Tranp i Angela, i onaj Turčin i žena mu, jedna briga manje. Sad čekam onaj voz od nuspojava, lepo će se poklopi sa sutrašnjom smenom i subotnjim 24 dežurstvom.

Cenim da si nekog prioriternog zanimanja?Jel ikoga zvalo od obicnog sveta, ono prijavio se i zvali ga na spricanje Pfizerom?

13 minutes ago, pt 2.0 said:

ja trljam ruke od radosti i mislim se u sebi - to im je za sve one godine i ljude što kad čuju čime se bavim bukvalno bez izuzetka kažu: aaaa, ti si ona što svetliš u mraku :fantom:

gospođo, prosto zračite :happy:

meni su te fore bile bezveze sve dok nisam primetio da se na dečijim rođendanima baloni najbolje zalepe za plafon kad ih protrljaju na kosu mojih klinaca.

a kad ih natrljaju po kosi komšijske dece onda odmah otpadnu. moja teorija je da je to zato zato što njihove mamičke ne rade sa MRI :fantom:

@Haralampije

Botujem za Nedimovića, pa me zaposlilo u ministarstvu poljoprivrede kao pomoćnika zamenika glavnog arhivatora. Odatle i rajfajzer.

Šalu na stranu u medicini sam, gledam spisak po kom nas prozivalo, 150 od 700 i kusur zaposlenih u preduzeću bilo prijavljeno za Fajzer. 

@buba

Neće valjda neće valjda. Spreman za najgore.

1 minute ago, desboj said:

@Haralampije

Botujem za Nedimovića, pa me zaposlilo u ministarstvu poljoprivrede kao pomoćnika zamenika glavnog arhivatora. Odatle i rajfajzer.

Šalu na stranu u medicini sam, gledam spisak po kom nas prozivalo, 150 od 700 i kusur zaposlenih u preduzeću bilo prijavljeno za Fajzer. 

@buba

Neće valjda neće valjda. Spreman za najgore.

Ok, ti i treba prvi da dobijes. Imam dosta drugara medicinara, svi su dobili Pf. x 2, vecina je kukala kao od druge doze boli ruka, otok ali nista strasno. Za nas ostalu "gologuziju" ce biti samo kineskih izgleda :sad:

A po stručnim nalazima jel Fajzerinjo baš neuporedivo bolji od Žućoa?

Da je bila prva faza istraživanja kongoanske vakcine na dnevnom redu kad su bile prijave i nju bih uzeo. O efikasnosti vakcina nećemo znati čestito još neko vreme, čisto psihološki se osećam lakše i to je to.

Nuspojave druge doze prepričavaju ljudi da su malo teže nego prva, odatle sprdnja za čip.

Za civile ima Fajzera, tako bar kruži priča, doduše sve na kašikicu.

23 minutes ago, ronin said:

A po stručnim nalazima jel Fajzerinjo baš neuporedivo bolji od Žućoa?

Pfajzer ima komplet dokumentaciju na milion strana a kineska je tek u trecoj fazi ispitivanja pa ma sta to znacilo

Pa što smo se onda primili toliko na Žućo cijepivo sve mu jebem?! Ja sam vas odavde slušao!:laugh:...

2 minutes ago, ronin said:

Pa što smo se onda primili toliko na Žućo cijepivo sve mu jebem?! Ja sam vas odavde slušao!:laugh:...

Zato što ga ima.

kinezi ne zure da primaju vakcinu, makar ovi sto ih ja znam

@ ronin zato sto nema drugo, ali mislim da ce i ona dobiti zeleno svetlo na zapadu do kraja marta

dosta bitna komparativna prednost. bolje bilo koja koje ima, nego najbolja koje nema :sleep:

Background Picker
Customize Layout