Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

1 hour ago, vememah said:

Sto lepo ne stavis link sa Politica nego stavljas tvit jos jednog mucenog Brexitera za koga je sve kriva EU?

poslednji pasus sa original clanka bas i ne govori u prilog ovom tvitu "Two officials said the EU would exempt shipments for poor countries and the international COVAX effort from that authorization requirement."

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

Koliko smo mi do sada dobili vakcina kroz COVAX?

ccc, jery ja na fezbuku treba da saznajem da je dr govana primila vakcinu?

pics or it didn't happen

Posle ovog masovnog vakcinisanja resio sam da ne nasedam vise na patke "iz naroda", sve su to narativi vodjeni od strane opskurnih Youtube kanala za potrebe rezima ili kapitala. Svi oni imaju misljenje dok im ga ne promene, kad zatreba. 

dr jovana?

biram da ti ne verujem. shta nam preostaje ako i ona poklekne?

plus shto meni ne odgovara, jer ce neko morati da preuzme pokret, pa nece hteti niko i onda cu morati ja :dry:

sent from bubamoto

14 minutes ago, Joe D said:

pics or it didn't happen

7149E201-83EF-4855-9965-45B9127F8C04.thumb.jpeg.52367cf559b5599f4f91f8efe39ef547.jpeg

22 minutes ago, aram said:

:kecman:

image.png.ce7301ed83c0955853e5bb6786e63fe3.png

4 hours ago, aram said:

Može neki dokaz, link...?

Ne sumnjaj da ću podeliti istog sekunda, za sada samo čuo od osobe kojoj verujem 

sestra moga muža , dobrodržeća starija gospođa (79 god), u utorak vakcinisana, juče krenula slabost, noćas povaćanje, bez temperature 

sad se svi pitamo da li to može da bude od vakcine, što je svakako bolja varijanta

u kući niko nije bolestan (mada ima mladih, jedan srednjoškolac) a ona ne ide nikuda osim što prošeta

Možda je samo stomačni grip

Background Picker
Customize Layout