Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Oko 3400 doza se dnevno davalo prosečno u zadnjih petnaestak dana, od toga oko 500 prvih, 700 drugih i 2200 trećih.

• Author
23 minutes ago, Heaviside said:

Plus se dosta nas gastosa vakcinisalo u Srbiji zbog rane dostupnosti vakcina. Iz mog babla su skoro svi išli za Srbiju na prve dve doze, a buster po Nemačkama. Tako da teško da je realan procenat značajno veći od objavljenog. A ako stvarno nisu popisali ljude koji su bili van Srbije duže od dve nedelje u vreme popisa, onda je vrlo malo gastosa obuhvaćeno, možda i manje od broja koji je došao po vakcinu u Srbiju pa je stvarni procenat vakcinisanih možda i manji od zvaničnog.

Surovi brojevi inače, 46%, srbi su znači većinski avaksi jbt, katastrofa.

vole vucica al kad predsednik moli ko boga ljude da se vakcinisu, mjok  :lolol:

destrukcija u svakom smislu i svakom spektru zivota

Zna li neko, da li ima jos Moderne u Beogradu na raspolaganju? I da li je kod nas zvanicno odobrena 4. doza za imunokompromitovane?

1 hour ago, Mos said:

Zna li neko, da li ima jos Moderne u Beogradu na raspolaganju? I da li je kod nas zvanicno odobrena 4. doza za imunokompromitovane?

bilo na sajmu moderne, kad sam ja išao na treću, proveri fonom

odobrili su četvrtu

Edited by renne

bilo na sajmo moderne, kad sam ja išao na treću, proveri fonom
odobrili su četvrtu

bilo je i u nehruvoj. isto treba pitati.

sent from novi mnogo jak bubamoto.

CDC je objavio studiju o efikasnosti vakcina - evo dela tabele o efikasnosti protiv hospitalizacije za dve i tri doze po talasima i proteklom vremenu od vakcinacije:

JP8MQXr.png

Edited by vememah

Ima li podataka koliko su efikasna antitela kod onih koji su vakcinisani i preležali kovid 2x pre i posle vakcinacije?

Dite došlo neveselo sa punkta za vakcinaciju - kaže nema 3.doze za dicu ispod 18?!

Nisam znao. Sad ne može u kafanu da ide, nabijem ih sve na kurac.

Ima li naznaka za Novavax (Đokovići excluded) u Srbiji?

On 10.2.2022. at 23:41, Velocipede said:

Deluje da je vakcinacija u Srbiji gotova... Kod mene u opštini koja ima skoro 70.000 ljudi, dnevno se da manje od 20 vakcina, pretpostavljam da je zakasneli buster u pitanju...

Isto i kod mene, prebacili vakcinalni punkt u 5x manju ustanovu. Na prvu gotovo niko i ne dolazi. 

Je l primio neko cetvrtu? Meni je istekla treca, a i ne samo jer je istekla, nego bih da primim ako vise ne radi treca. Zna li se sta? Kao da je sve zamrlo oko vakcinacije

1 hour ago, Katikon said:

Je l primio neko cetvrtu? Meni je istekla treca, a i ne samo jer je istekla, nego bih da primim ako vise ne radi treca. Zna li se sta? Kao da je sve zamrlo oko vakcinacije

Šta znači "istekla" 

Jer, koliko se sećam, niko nije rekao koji je rok trajanja treće 

Nema četvrte bre...