Amos Posted January 28, 2021 Posted January 28, 2021 28 minutes ago, Milošica said: A za koga vi navijate Uvek za igrace, nikad nisam uspeo da se vezem za tim (jer ja sam IZ SRBIJE). 2
1n54jd3r Posted January 28, 2021 Author Posted January 28, 2021 4 minutes ago, theanswer said: Meni Juta uvek bila gotivna. Gotivna mi je i sada. Samo što se uvek ukrsti sa Denverom. Ko može da ne voli Džeri Slouna? Meni je Juta uvek bila smor - i tim i funbase. Nisam mogao za njih da navijam cak ni onomad kada su imali postara i stoktona...valjda sam tada jedini put navijao za MJ23 i bulse
theanswer Posted January 28, 2021 Posted January 28, 2021 Mormoni su uvek bili kul, to samo u ovom woke okruženju danas su na lošem glasu Najfascinantnije što se Jute tiče što i dalje imaju nadimak sa kojim imaju veze ko Danica sa Madagaskarom
Joe D Posted January 28, 2021 Posted January 28, 2021 (edited) bili su kul kad su igrali deron i kirilenko. kakvi stokton i meloun, daleko bilo. Edited January 28, 2021 by Joe D 1 1
pacey defender Posted January 28, 2021 Posted January 28, 2021 31 minutes ago, Joe D said: bili su kul kad su igrali deron i kirilenko. kakvi stokton i meloun, daleko bilo. Okur, Giriček, Palasio
freakns Posted January 28, 2021 Posted January 28, 2021 23 hours ago, theanswer said: danas sam u stvari skontao najporazniju statistiku za embida u h2h sa jokarom i nisu asistencije. ima manje od 2 oreb po tekmi.. imas i onu drugu. Sixersi su 0-4 bez Embiida, 13-2 sa Embiidom. koliko god mislim da je Jokic bolji(pre svega sto igra svaku tekmu), ovo je definicija MVPja
theanswer Posted January 28, 2021 Posted January 28, 2021 44 minutes ago, freakns said: imas i onu drugu. Sixersi su 0-4 bez Embiida, 13-2 sa Embiidom. koliko god mislim da je Jokic bolji(pre svega sto igra svaku tekmu), ovo je definicija MVPja Uh. Kao prvo mislim da Jokić nije bolji od Embida zato što igra svaku tekmu nego zato što je kao igrač bolji kao ceo paket, zato što čini ekipu boljom, koji god kriterijum želiš. To što je Filadelfija 0-4 bez Embida za mene ne znači ništa posebno, isto tako ne smem da zamislim kakav bi Denver bio bez Jokića. U svkaom slučaju to je daleko od definicije MVP-a koja se u suštini menja kako kome odgovara. Nije mi jasno da neko može da pogleda statistiku oba igrača i da tvrdi da Embid ima bolju sezonu. Stvarno mi nije sad ovde ideja da teram ljude da misle drugačije od onoga što misle i ne želim da zvuči kao da pričam sa visine kad ovo napišem ali ako neko misli da je Embid bolji košarkaš od Jokića bojim se da treba više da gleda košarku ili da pređe na drugi sport.
freakns Posted January 28, 2021 Posted January 28, 2021 ^da li Embiid ima bolju sezonu ili ne, o tome se da diskutovati. Jokic ima najbolji ESPN rating, Embiid ima bolji PER. vrlo su slicni ove sezone... nisam nigde napisao ni da je Embiid bolji kosarkas od Jokica. ono sto je jasno napisano, to je da je Phila 13-2 sa Embiidom, 0-4 bez njega. ne znam kako bi Denver izgledao bez Jokica, ne zelim uopste ni da saznam, ali secem kurac ako slucajno odigraju 4 tekme bez Jokica i imaju vise od 4 poraza. MVP isto tako mozes da tumacis kako hoces, ali jos jedna sigurna stvar, to nije best player, vec je most valuable player a Embiid ima empirijski dokaz da su Sixersi sa njim poprilicno dobar tim, zapravo, najbolji u ligi, a bez njega na nivou Borca ili Cibone. i ovo nije nikakav hate prema Jokicu, vec cisto sagledavanje cinjenica.
Joe D Posted January 28, 2021 Posted January 28, 2021 (edited) ne bi ti da zvucis da pricas sa visine, ali ne umes drugacije da pises. uostalom, potpuno je irelevantno ko je bolji kosarkas za ovu raspravu, da se ta nagrada tako odredjuje, niko osim lebrona i evenutalno duranta ne bi mogao da je pridje u poslednjih 10 godina. for the record, ja smatram jokica boljim kosarkasem. ali praviti se da tu nema mesta za diskusiju je detinjasto. Edited January 28, 2021 by Joe D 1
Ryo Posted January 28, 2021 Posted January 28, 2021 Tu su negde. Sve zavisi od ekipe. Embiid je skloniji povredama. Jokica nekada boli kurac, pa udje u onaj inat mod. Dok je Embiid nekada lenj i nece dole da se tuce, nego hoce da sutira van reketa. Trenutno dva najbolja centra. Nas bolji pregled i asist, ovaj udara vise banana.
zorglub Posted January 28, 2021 Posted January 28, 2021 (edited) 3 hours ago, 1n54jd3r said: Je li iko ovde ikada navijao za Jutu? Pre Pop-Duncan Spursa, da. Juta i Sijetl. 2 hours ago, theanswer said: Meni Juta uvek bila gotivna. Gotivna mi je i sada. Samo što se uvek ukrsti sa Denverom. Ko može da ne voli Džeri Slouna? Opet ja. Iako je i sam Pop priznao da im je na početku namera bila da liče na Jutu, to je sve mnogo lepše i prirodnije izgledalo u San Antoniu. Sloan je sazidao sistem i držao ga se kao mahnit do poslednjeg dana. Pop je od Maljkovićevske košarke nekako došao do Seltiksa iz 86e. 2 hours ago, Joe D said: bili su kul kad su igrali deron i kirilenko. kakvi stokton i meloun, daleko bilo. Uglavnom, već nekoliko godina su baš simpa tim, više puta to napisah. Jingles je moj spirit animal. Edited January 28, 2021 by zorglub
theanswer Posted January 28, 2021 Posted January 28, 2021 (edited) 11 minutes ago, Joe D said: pa ako postoji jedna osoba na ovom forumu koja nema moralno pravo da mi kaže nešto na pisanju sa visine, ono druže pogledaj se u ogledalo jebote što se rasprave tiče, argumenti su bezveze. ako se uzme samo ova sezona u pitanju jasno je da je jokić bolji. brojke su im faktički iste osim eto te male razliek u asistencijama gde jokić ima OSAM više. ne pričamo o nekim glupostima, nego 20p više po utakmici koje direktno iskreira svojim saigračima. i to je manje bitno od toga što je filadelfija 0-4 bez embida.. nemojte se zajebavati zaista.. mislim kakve argumente hoćete a pričamo o nivou borca i cibone Edited January 28, 2021 by theanswer 1
Jozef K. Posted January 28, 2021 Posted January 28, 2021 Nisam siguran da Jokić može, ono što je noćas Embid počinio Lejkersima. Neverovatna partija u svakom smislu.
Recommended Posts