189- Posted January 24, 2021 Posted January 24, 2021 osim prve ostale nisu slike iz ove sezone cini mi se 1
goofs Posted January 24, 2021 Posted January 24, 2021 u pravu si, tek sam sad obratio paznju na igrace, Bogdan u Kingsima i cini mi se Galo u OKC, a ni brada nije igrao protiv Minesote ove godine
1n54jd3r Posted January 24, 2021 Author Posted January 24, 2021 56 minutes ago, Далибор said: Ja koliko sam video na pitanje kada ce da odmori Mereja, našalio se i rekao da neće da igra i da će da odmara sutra ( Dalas je za 2 dana od konferencije). možda sam pogrešno skapirao al mislim da za sada Marej nije isključen Moze biti da si u pravu...ali stvarno je bolje da ga odmori jednu, dve tekme nego da ga izgubi na duzi period
Amos Posted January 24, 2021 Posted January 24, 2021 Ne bih bas Dalasu predao utakmicu, ako ce to vec da rade onda bolje nek odmori obojicu u San Antoniu poslednje veceri na putu.
Amos Posted January 24, 2021 Posted January 24, 2021 Btw, Marejev sut za produzetak, svi skacu. slave. dizu ruke. samo se Jokic automatski okrece ka sudiji i zali na faul Koja je to glava 1
theanswer Posted January 24, 2021 Posted January 24, 2021 (edited) Noćas je bio ponovo u starom modu oko sudija, flertovao je sa tehničkom ali jesu ga isklepali pošteno.. A da, zaboravio sam još jedan visok iq potez. Marejev faul na 45 sekundi do kraja na 45 metara od koša dok vode 1 a iskoristili su bonus. Možda 30 sekundi posle istog takvog faula koji je Ejton napravio. Btw, gledao sam sa finiks komentatorima, utakmica na 2 produžetka a njih dvojica sa energijom ranjenog puža. Nikad više. Edited January 24, 2021 by theanswer
1n54jd3r Posted January 24, 2021 Author Posted January 24, 2021 (edited) 1 hour ago, Mos said: Ne bih bas Dalasu predao utakmicu, ako ce to vec da rade onda bolje nek odmori obojicu u San Antoniu poslednje veceri na putu. Dalas je desetkovan covidom, pa su cini se protiv Hjustona vise koristili rezerviste...Koli Stajn igrao ispod 20min, Luka nesto ispod 30, a Porzingis odmarao zbog kolena...moguce je i da oni razmisljaju da pokusaju da dobiju Denver kao direktnog konkurenta...Kleber i Povel verovatno out Edited January 24, 2021 by 1n54jd3r
Time Crisis Posted January 24, 2021 Posted January 24, 2021 2 hours ago, Далибор said: Ja koliko sam video na pitanje kada ce da odmori Mereja, našalio se i rekao da neće da igra i da će da odmara sutra ( Dalas je za 2 dana od konferencije). možda sam pogrešno skapirao al mislim da za sada Marej nije isključen Dobro si razumeo
Micko8 Posted January 24, 2021 Posted January 24, 2021 8 hours ago, Djuro said: DakleM stvarno je statistika "bikini": ovaj uvalio 29 poena sa 22 skoka (i, zaštotonereći, pobedio), a neko ga, kao, zaključ'o. In other news: drago mi je zbog Kampaca i Hartensajna, masivan doprinos daju igri Denvera. Jos se prilagodjavaju ali kad bude trebalo bice pravi. Lako je pored nemocnog Kamenka iz dva produzetka Ayton ga poseduje u duelima.
Micko8 Posted January 24, 2021 Posted January 24, 2021 (edited) 12 hours ago, napadaj said: Ejton se uvek naloži protiv njega Pa kada je bizon i hoce da zida protiv Aytona a ne moze da ga pomeri, umesto da je kombinovao , malo sut sa poludistance , sut za tri poena, prodori itd. Sve bi on to mogao i olaksao bi sebi u medjusobnim duelima ali je tvrdoglav, samo je nadigrao Aytona u prvoj medjusobnoj utakmici koju su odigrali , u Aytonovoj ruki sezoni, sve ostale duele je dobio Ayton, jeste Denver uglavnom pobedjivao ali je Ayton igrao bolje. Edited January 24, 2021 by Micko8 1
theanswer Posted January 24, 2021 Posted January 24, 2021 (edited) Šteta što Mićko8 ne igra u NBA da nam pokaže svima kako se to radi i kombinuje Šteta i što je Kamenko ušao, mora da postoji neki razlog za to, ko može pomoći što ga nije u produžetku? Jel se dominantni Ejton povredio ili? Jebemumater da mu jebemater voleo bih da upoznam ovakve likove u RL čisto da ih vidim ništa više Edited January 24, 2021 by theanswer 2
Joe D Posted January 24, 2021 Posted January 24, 2021 Clippersi ce ove da dobiju 60 bez da se oznoje. Bas su jadni bez Horforda.
pacey defender Posted January 24, 2021 Posted January 24, 2021 Glupo pitanje, ali jel mogao Denver eventualno da potpiše Kraudera ovog leta? 30mil/3y ugovor deluje kao skroz uspešan potpis Finiksa, ipak je lik igrao finale prošle godine.
Recommended Posts