Jump to content
IGNORED

NBA 20/21

1n54jd3r

lakers repeat?  

77 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Glede Lejkersa, nesto ne kontam, jel oni imaju prava da produze Sredera i odu zilione preko salary cap limita? Posto imaju pet igraca pod ugovorom, od cega trojica pojedu 120 miliona, znaci ceo SC.

Posted

ako oće neko 30 dana za dž na athleticu nek se javi na pm, udelili mi pet pozivnica

Posted (edited)

Na kraju se ispostavilo da je Petrusev napravio gresku sto je napustio Gonzagu:) Verovatno bi  izborio bolju poziciju na NBA Draftu igrajuci NCAA finale. Ne znam sta Filadelfija planira sa njim, verovatno da ostane u evropi  jos koju godinu , pa ga mozda posle dovedu ili  proslede prava na njega  drugom timu u nekom trejdu. Videcemo da li ce igrati letnju ligu. Balsa je izgleda nabacio dosta misicne mase, mozda se on dokaze u letnjoj ligi i dobije priliku u Detroitu, oni ionako nemaju neke bas kvalitetne centre tako da postoji prostor a oni ce opet biti lottery ekipa pa mogu da eksperimentisu  , Plamli je takodje trejdovan.

Edited by Micko8
Posted

mogao bi samo nedraftovan da bude da je ostao na gonzagi. 

Posted (edited)

Ja mislim da bi ga birali mnogo ranije. On je i pre dolaska u Megu imao odlicnu sezonu na Gonzagi,  da je odigrao  proslosezonski  final four  i odigrao nesto poput Timme-a na turniru  , u sta ne sumnjam   , posto je bolji igrac od njega,  pred brdom skauta i americkih medija,  imao bi i mnogo bolji status medju skautima pred ovaj draft.   Ovi iz Filadelfije  navodno planiraju da ga ostave u Evropi a on zeli odmah u ligu:)

Edited by Micko8
Posted (edited)

Slim fit

Spoiler

rq12oh0pgle71.jpg

Edited by napadaj
Posted

Ovi ludaci će dati Bartonu 32 miliona na 2 godine. Pa da li su pri sebi :isuse:

• +1 1
  • Tužno 1
Posted
21 minutes ago, Mos said:

Pa koju bolju opciju imaju? Makar nije potpis na 3 godine. Vil im vredi vise no drugim timovima, a dok se Dzamal ne vrati donosi im od svega po malo.

Meni bi wtf momenat bio da produze Milsaparu. Zik mora dobiti neke smislene minute naredne sezone.

Posted

ide milsap u atlantu nazad nece ovi iskesirati collinsa.

Posted (edited)

I Barton i Grin se vraćaju u Denver izgeda. Boban produžuje ugovor sa Dalasom

Edited by Далибор
Posted

cam payne ostaje u arizoni, 19 miliona za 3 godine, super dil za sunse.

Posted
1 hour ago, Mos said:

Sve izgubili dabogda

Posted

cavsi dali allenu 100/5, jadan mobley gde je došao

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...