Jump to content

NBA 20/21

lakers repeat? 77 members have voted

1. 1. lakers repeat?

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

15 minutes ago, garmonbozia said:

Ne znam šta radi moderacija sa trolovima kao što su on i bujaka koji zagađuju svaku jebenu temu. Meni su svakako na ignore, ali ljudi krenu da im odgovaraju ili nedajbože kvotuju i propade ignore opcija.

najbolje da se banuju ljudi zato sto kritikuju jokica. 

I ja mislim da kod Micka nema materijala za ban.

Ne slažem se sa tim njegovim stavom roditelja koji kritikuje dete jer nema baš sve petice u dnevniku, ali jebiga...

1 hour ago, Joe D said:

najbolje da se banuju ljudi zato sto kritikuju jokica. 

:isuse:

1623666857-21165073084352-750x503.jpg

"Why you little"

Pala mu klapna kad su mu javili za poraz na Limanima

Pa jel   bio faul Aytona nad Jokicem,  te  je ovaj onako  popizdeo u momentu gde  je Denver jos bio u igri , razlika je bila ispod deset poena. Koliko vidim , Ayton je podigao ruke a Jokic je trazio kontakt, odlicno odigrana odbrana Aytona , Jokic ima problem sa   glomaznim pokretljivim igracima poput Aytona, covek ima raspon ruku  od 229 cm , jos kada ih podigne u vis Jokic ima problem da uzme kvalitetan sut plus je jak kao stena,  te  Jokic ne moze da igra bully ball protiv njega , samo pogledajte Jokiceve   procente suta i uporediti ih sa  prethodnom  serijom ,  svi su debelo pali , to je direktno zasluga Aytona , koji je odigrao odlicno  u odbrani u napadu je pogodio ono sto mu je namesteno. Dobio je  taj duel gde je na papiru Denver  imao   prednost.

Edited by Micko8

Posmatrati Portera ovde. A ovo je samo jedan primer gde čovek apsolutno nema predstavu šta treba da radi. Znači u pitanju je španski pnr u četvrtoj utakmici na 3 minuta do kraja. Ako po utakmici čovek nije imao 10 ovakvih grešaka u različitim pokrivanjima ja sebi glavu sečem. 

Edited by theanswer

Igra se šuge sa bukerom :sleep:

Hvala kurcu da je Hilla zamenio Huerterom, a ova magarčina zajaše Bogdana butinama kad je zakucao i onda padne i buni se kako je odgurnut... Ufff

Druže Atlanta zove TO na 40sek do kraja i plus 1 u idealnoj 2 za 1 situaciji. Inače u reg sezoni idu i na 27sek do kraja 2 za 1 i sad im istekne vreme 24sek da ne šutnu na koš. Onda ne prave faul na plus 3 i 6sek do kraja iako Fil nema tajmaut i izvodi ispod svog koša loptu. Kari naši trojku ali je imao solidan šut. Jebeni američki treneri. 

Prespavah, vidjeh sad boxscore, jbt u koliko je poena Atlante učestvovao Jang, u 2/3? :ohmy:

joel “I am MvP” Embiid

FFF33660-DE56-4A27-81F6-FF942874CE0D.jpeg

Juta ne zna šta ih je snašlo.

Inace podatak nije tacan. Dao je jedan kos. Problem je sto je dao za Hawkse 🤣🤦🏻

Kako je Atlanta ovo okrenula ni sami ne znaju. Verovatno čika Doc zna.

Guest
This topic is now closed to further replies.