Amos Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 Ne shvatam kako Lebron još nije uvaljao Kuzmu negde...
1n54jd3r Posted April 4, 2021 Author Posted April 4, 2021 1 hour ago, Mos said: Ne shvatam kako Lebron još nije uvaljao Kuzmu negde... daj ne diraj Kuzmu...on im dodje kao neka maskota tamo...ono kao veciti talenat, samo cekaju da zablista punim sjajem
goofs Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 Bugi ce narednih 10 dana biti u Klipersima, zanimljivo
pbg12345 Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 deluje da su najlosije prosli u odnosu na bruklin i lejkerse dvaput je dvaput u slucaju bruklina, iako je grifin skrsen povredama, a oldridz u godinama, ocigledno u obojici jos ima goriva da itekako pomognu a dramond je bas ispod radara prosao, meni taj potpis deluje kao najvazniji u ovom "prelaznom roku" jeste gordon legao denveru idealno na ovaj roster i svakako je dobar igrac, ali dramond je rubni ol star covek je koliko prosle sezone bio najbolji skakac lige, pretprosle je odvukao svoju ekipu u PO, ima samo 27 godina i nije imao nikakve velike povrede, zapravo u karijeri je propustao jako malo utakmica ali valjda zbog nacina kako je potpisan ljudi su ga svrstali u neku grupu veterana koji ce eto biti dodatak rosteru, a on je zapravo po kvalitetu treci igrac ekipe bili su jaki, a sa njim su prejaki, ako je bio neki strah da su izgubili odlaskom dvajta, sad je to definitivno prevazidjeno ne znam kad je neko unutra imao toliko kvalitetnih igraca i raznovrsnih igraca, imace bas bezbroj opcija slabo gledam lejkerse, ali koliko cujem/citam kuzmu bas hvale ove sezone, da je napravio solidan iskorak i sazreo igracki moguce da je samo imao lose vece
Calavera Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 jokara će odrobijati nekoga, jal™ sudije jal™ saigrače
Amos Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 Moze i sam sebe da rokne posle toga, posto nije ni za kurac veceras
Fakundo Sava Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 Denver otplaćuje Orlandu Gerija Harisa nema drugog objašnjenja
banecare1 Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 jokic 8 asistencija za malo jace od 8 minuta u 3/4
banecare1 Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 2 hours ago, Calavera said: jokara će odrobijati nekoga, jal™ sudije jal™ saigrače
goofs Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 Denver ispred Fejkersa uskoro mozda i ispred Klipersa, imaju 3 tenk utakmice pa onda Boston nejaki. I inace imaju dosta povoljan raspored do kraja, od super-teskasa Lejkersi, Klipersi, Bruklin i Juta po jedna tekma, Portland dve i jednom Majami.
napadaj Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 Imaju dve sa Sparsima, nisam siguran da će to lagano da dobiju.
Mil@n Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 7 hours ago, banecare1 said: Znači govna smrdljiva bre slepačka, ako ovo ne vide, neka promene posao sva trojica.
pbg12345 Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 ne volim da kukam na sudije i idu mi na kurac ljudi koji to redovno rade i koji svuda nalaze zavere protiv "nasih" ali ovo je bas nadrealno posebno ako uzmemo u obzir kako i sta se svira igracima njegovog rejtinga jos ovde sudija ima bas dobar pregled, ne znam jbg, deluje zaista prilicno neverovatno da niko od njih ovo nije video ali kako se samo usrao ovaj sudac ne znam sta je mislio da ce somborac da ga iznabada
1n54jd3r Posted April 5, 2021 Author Posted April 5, 2021 Malone bi morao da napravi scenu i pritisak na sudije po cenu da ga iskljuce sa utakmice...ne mozes kao trener dopustiti da ti all nba igraca, jednog od najboljih u ligi, sudije onako disrispektuju i dozvoljavaju da je vreca za udaranje
Recommended Posts