1n54jd3r Posted March 3, 2021 Author Posted March 3, 2021 Jokara upisao svoj 50. tripl dabl i to monstruozan...za laganu pobedu i to u back2back nastupu...a setimo se da je sinoc bio 1rb shy za TD
dekki Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 Нема Јокић живаца за МПЈ-а. Хватао се за главу кад је МПЈ изгубио лопту након дефанзивног скока. И стално му нешто дроби након деф. скокова, тражи лопту. Попио Јокић пред крај и једну смеч банану.
Djuro Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 'Ladno imamo najboljeg kosarkasa u najjacoj ligi na svetu. Koji se, pri tome, zajebava. 8
precog Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 5 hours ago, dekki said: Нема Јокић живаца за МПЈ-а. Хватао се за главу кад је МПЈ изгубио лопту након дефанзивног скока. И стално му нешто дроби након деф. скокова, тражи лопту. Попио Јокић пред крај и једну смеч банану. da jebote, to i ja stalno tripujem. nisam gledao ovu utakmicu, ali u prosloj kada ga je pozvao da uleti pod kos i kada je mpj dao kos, iako je bio cuvan, i iznudio slobodnjak, debeli mu je kenjao umesto da ga hajfajvuje. a i murray ga ignorise.
1n54jd3r Posted March 3, 2021 Author Posted March 3, 2021 Jokica nervira kada nekome fale fundamentalne stvari. MPJ neretko uhvati skok ali ne zastiti loptu i izgubi je u roku od sekund. Hoce Jokic da ga ukljuci u napad ali popizdi kada ovaj npr ne iskoristi otvorenu liniju da katuje. A MPJ se stvarno trudi i ima ogromnu zelju da se dokaze. Ucice on kroz svaku utakmicu, do plejofa ce biti drugaciji igrac. 2
Далибор Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 (edited) Mislim da je vec napredovao dosta od pocetka sezone. pogotovo od kad igra više na 4 Edited March 3, 2021 by Далибор
theanswer Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 9 hours ago, Djuro said: 'Ladno imamo najboljeg kosarkasa u najjacoj ligi na svetu. Koji se, pri tome, zajebava. Mislim da se ove sezone ne zajebava uopšte i otuda ovaj neverovatan skok. Pritom je doveo telo u red, nije slučajno što toliko zakucava ove godine i generalno je eksplozivniji. Denver ima peti najlakši raspored posle pauze a već sad je na 3 utakmice samo iza Filadelfije koja je prva na Istoku. Upoređujući malo opet Embida i Jokića, nekako mi je eye test jači od svih brojki i dalje, kad gledaš Embida ko da gledaš Murinjov Inter, kad gledaš Jokića ko da gledaš Barsu sa Ronaldinjom. Večeras Filadlefija Juta, to bi vredelo pogledati.
freakns Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 Murray i Jokic kombinovano: 25/40 vs Milwaukee 25/42 vs Bulls 17/25 vs Thunder overall 67/107 iliti 62.6% iz igre usput 23/23 sa penala suludo. bukvalno suludi procenti
goofs Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 Sta mislite dogle Denver mora da dogura da bi Jokic bio MVP? Meni se cini top2 zapada, sto je dosta zajebana stepenica.
Djuro Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 (edited) nema sanse da mu daju da bude MVP, cak ni ako budu prvi. @theanswer "zajebava", u smislu da ne budzi statistiku. da hoce, imao bi svako vece 40/20/10. Edited March 3, 2021 by Djuro
theanswer Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 12 minutes ago, Djuro said: nema sanse da mu daju da bude MVP, cak ni ako budu prvi. Na čemu zasnivaš ovu tezu?
1n54jd3r Posted March 3, 2021 Author Posted March 3, 2021 Polako ali sigurno ga i vidjeniji analiticari spominju kao ozbiljnog kandidata u MVP trci...nisu sanse ne znam kolike, ali nisu ni skroz mizerne...sve zavisi kako odigra do kraja sezone i gde dovede Denver
theanswer Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 7 minutes ago, Djuro said: na tome sto je neatraktivan. raja hoce veselo... Ne glasa raja nego novinari. Ok, ima i tu svega ali je drugačije..
Recommended Posts