Jump to content
IGNORED

NBA 20/21

1n54jd3r

lakers repeat?  

77 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Jokara upisao svoj 50. tripl dabl i to monstruozan...za laganu pobedu i to u back2back nastupu...a setimo se da je sinoc bio 1rb shy za TD

Posted

Нема Јокић живаца за МПЈ-а. Хватао се за главу кад је МПЈ изгубио лопту након дефанзивног скока. И стално му нешто дроби након деф. скокова, тражи лопту. Попио Јокић пред крај и једну смеч банану.

Posted

'Ladno imamo najboljeg kosarkasa u najjacoj ligi na svetu.

Koji se, pri tome, zajebava.

• +1 8
Posted
5 hours ago, dekki said:

Нема Јокић живаца за МПЈ-а. Хватао се за главу кад је МПЈ изгубио лопту након дефанзивног скока. И стално му нешто дроби након деф. скокова, тражи лопту. Попио Јокић пред крај и једну смеч банану.

da jebote, to i ja stalno tripujem. nisam gledao ovu utakmicu, ali u prosloj kada ga je pozvao da uleti pod kos i kada je mpj dao kos, iako je bio cuvan, i iznudio slobodnjak, debeli mu je kenjao umesto da ga hajfajvuje.

a i murray ga ignorise.

Posted

Jokica nervira kada nekome fale fundamentalne stvari. MPJ neretko uhvati skok ali ne zastiti loptu i izgubi je u roku od sekund. Hoce Jokic da ga ukljuci u napad ali popizdi kada ovaj npr ne iskoristi otvorenu liniju da katuje. A MPJ se stvarno trudi i ima ogromnu zelju da se dokaze. Ucice on kroz svaku utakmicu, do plejofa ce biti drugaciji igrac.

• +1 2
Posted (edited)

Mislim da je vec napredovao dosta od pocetka sezone. pogotovo od kad igra više na 4

Edited by Далибор
Posted
9 hours ago, Djuro said:

'Ladno imamo najboljeg kosarkasa u najjacoj ligi na svetu.

Koji se, pri tome, zajebava.

Mislim da se ove sezone ne zajebava uopšte i otuda ovaj neverovatan skok. Pritom je doveo telo u red, nije slučajno što toliko zakucava ove godine i generalno je eksplozivniji. Denver ima peti najlakši raspored posle pauze a već sad je na 3 utakmice samo iza Filadelfije koja je prva na Istoku. Upoređujući malo opet Embida i Jokića, nekako mi je eye test jači od svih brojki i dalje, kad gledaš Embida ko da gledaš Murinjov Inter, kad gledaš Jokića ko da gledaš Barsu sa Ronaldinjom. 

Večeras Filadlefija Juta, to bi vredelo pogledati. 

Posted

Murray i Jokic kombinovano:

25/40 vs Milwaukee

25/42 vs Bulls

17/25 vs Thunder

overall 67/107 iliti 62.6% iz igre

usput 23/23 sa penala

suludo. bukvalno suludi procenti

Posted

Sta mislite dogle Denver mora da dogura da bi Jokic bio MVP? Meni se cini top2 zapada, sto je dosta zajebana stepenica.

Posted (edited)

nema sanse da mu daju da bude MVP, cak ni ako budu prvi.

image.gif.eccd22c81304d7fac75cf5f4feff4316.gif@theanswer "zajebava", u smislu da ne budzi statistiku. da hoce, imao bi svako vece 40/20/10. 

Edited by Djuro
Posted
12 minutes ago, Djuro said:

nema sanse da mu daju da bude MVP, cak ni ako budu prvi.

Na čemu zasnivaš ovu tezu?

Posted

na tome sto je neatraktivan.

raja hoce veselo...

Posted

Polako ali sigurno ga i vidjeniji analiticari spominju kao ozbiljnog kandidata u MVP trci...nisu sanse ne znam kolike, ali nisu ni skroz mizerne...sve zavisi kako odigra do kraja sezone i gde dovede Denver

Posted
7 minutes ago, Djuro said:

na tome sto je neatraktivan.

raja hoce veselo...

Ne glasa raja nego novinari. Ok, ima i tu svega ali je drugačije.. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...