Jump to content

NBA 20/21

lakers repeat? 77 members have voted

1. 1. lakers repeat?

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Šta radi Marej :isuse:

• Replies 7k
  • Views 438.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Kada sam pisao da je Pokuševski najgori igrač lige nekako sam smetnuo sa uma da je Vlatko Čančar i dalje član iste. 

27 minutes ago, theanswer said:

Šta radi Marej :isuse:

Koliko je lopti izgubio do sada? 

4 minutes ago, Далибор said:

Koliko je lopti izgubio do sada? 

4

Ali koliko mi ode na kurac kad ne odigra Jokić na preuzimanju

Neverovatno da je 6 razlike

MPJ je toliko loš noćas da bih ga trejdovao za paket iz matijevića a ne paket oko bredlija bila 

Bostonovi komentatori bukvalno svrsavaju na Jokica, cak su ga poredili sa Leri Pticom. Ruku na srce, ima i do toga sto pored njega i Mareja mozda znaju jos 2 igrača Denvera. 

Nazvali Denver small market timom par puta, čuće omiljenog sutra.

Edited by Mos

21 minutes ago, theanswer said:

MPJ je toliko loš noćas da bih ga trejdovao za paket iz matijevića a ne paket oko bredlija bila 

Kakva užasna utakmica za njega. 

Just now, Далибор said:

Kakva užasna utakmica za njega. 

Vola ne moze da ubode, ali zato redovno ostavlja Browna samog. A ovaj ne promasuje.

Ali Potter. Pa ja da sam mu trener ne bi mi igrao do kraja utakmice pa makar sa 3 igrača ostao. Ne zna se na kojoj je strani terena gori. Bukvalno jezivo. Uzima trojke preko ruke, ne zna gde mu je igrač u odbrani.. I tako x10

Jokica cuva Pricard, a ovaj kepec Hauard mu ne spusta nego pripaljuje trojku preko viseg igraca. S kim on sve igra, dobro da je normalan.

Isto ono što je Marej uradio u prvoj četvrtini samo je ovaj bacio bio loptu u aut. Ne bi Partizan dobili bez Jokića

Nagy™ bi mogao da bude ozbiljan defanzivac

image.png.f8c2427f1323622115da95b506586bf5.png
Nekako je Jokic previse udaljen od svojih saigraca, ne znam da li su oni vise frustrirani zbog toga ili on. Mislim, preskacu ga u napadu dok ima 40 poena i sutira 75% iz igre. Koliki kreten treba da budes za tako nesto?

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout