Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Bajden - jedno staro i očekivano presidency?

Featured Replies

Ov je vrlo zanimljivo zaobilaženje pravila o kandidovanju. Jel to izvodljivo u praksi?

• Replies 2.9k
  • Views 272.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ivo Petović
    Ivo Petović

Nemoj da se ljutiš, ali imam jedan most da ti prodam povoljno.    Najveća dostignuća Trampa su rezanje poreza iz 2017.g. koje je preko 80% otišlo najbogatijim (prepolovio je capital gains ta

• Da počistimo svoje dvorište kažeš ?   Bajden sigurno ne bi bio moj prvi izbor. Ali ne radi se o njemu. Siguran sam da će Bajden, u slučaju da izgubi, mirno predati vlast. Trenutno mu je rodj

• copkillah
    copkillah

a inače sve kipti od njihove dobre karme  

Posted Images

10 minutes ago, Filozof manijak said:

Ov je vrlo zanimljivo zaobilaženje pravila o kandidovanju. Jel to izvodljivo u praksi?

"Nigde ne pise da ne sme tako"

Jova

Ne sme da se kandiduje po treci put za predsednika. Ne pise da ne moze zaobilaznim putem. E sad, sto je to protivno duhu ustava, tu je USSC da ga ustolici.

Ocekuj onda gradjanski rat.

Koliko se sećam kad se ta teorija potegla, problem je što nije jasno definisano. Mislim da od toga nema ništa, jer će tada da ima preko 80, a već sad je ufitiljio.

7 minutes ago, dragance said:

Ne sme da se kandiduje po treci put za predsednika. Ne pise da ne moze zaobilaznim putem. E sad, sto je to protivno duhu ustava, tu je USSC da ga ustolici.

Ocekuj onda gradjanski rat.

Amandman kaže da ne sme da položi zakletvu treći put. Nigde ne piše da je zabranjeno da ide na primaries, a ako bi se to desilo beskičmenjaci bi ga 100% izbacili kao kandidata uz čuveno Bakićevo “pa šta”. Što napisa Venom, sreća pa je jednom nogom u grobu.

A sta je sa onim likom sto je bio Kamalin Veep kandidat? On je bio prihvatljiv sirokom spektru, cini mi se.

2 minutes ago, Sludge Factory said:

A sta je sa onim likom sto je bio Kamalin Veep kandidat? On je bio prihvatljiv sirokom spektru, cini mi se.

On ima neki skandal, zato se i povukao sa pozicije u Min...

Obama je rekao da bi Stephen Colbert bio dobar predsednik, tako da je to reseno..

Andy Beshear, guverner iz Kentakija bio dobar izbor. KY je solidno red rural state, ali je Beshear dvaput ubjedljivo dobio izbore za guvernera.

Doduse, ne znam da li ima ambicije za predsjednikovanje(TM by Roger), i da li je dovoljno woke za DNC ekipu.

Mogu i Fetermana, on dovoljno reliably vise glasa sa republikancima nego demokratama, pro-Izrael, i tako to. Ako vec traze takve likove koji "ne iritiraju".

8 minutes ago, Budja said:

Mogu i Fetermana, on dovoljno reliably vise glasa sa republikancima nego demokratama, pro-Izrael, i tako to. Ako vec traze takve likove koji "ne iritiraju".

Ajde prestani da smaras. Fetermana ne moze niko da smisli. Kao ni DNC ekipu oko Chucka baz zbog Izraela (i ostalih lokalnih gadosti).

57 minutes ago, Budja said:

Slažemo se, nisam rekao da je to što ja mislim da je dobro. Prosto mislim da je to ono što će uraditi. Imali su dva puta priliku da Sandersom i pogotovo nakon drugog puta bilo je jasno koliko je sati, da je to nešto što ne žele. Zato Hillary, Biden, pa i Kamala, to sve može.

Edited by Venom

jes baš će socijalistu bernija da kandiduju, on je otprilike extremna levica u ds, ne bi ni svi demonkrati glasali za njega

NYC te demantuje happy

Bernie bi odvalio Trumpa oba puta. Ne volim nedokazive apsolutizme, ali u to sam ubeđen. Možda jeste levo strašilo, ali te etikete odavno više ne rade, jer je i američki san ostao samo san za mnoge. Njegov problem je bio što ga njegova partija nije htela, jer su to uglavnom samo ne umno poremećeni republikanci.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.