MiddleClass Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Ode moj post... Teacheru, ako Crnogorci dozive zlu sudbinu od Filipenkove ruke smatracu te direktno odgovornim...Tacnije, odgovaraces pred nasim potomcima... :)
G.G. Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 znaci pokojni bulatovic ispada heroj koji je junacki dao svoj zivot u don kihotovskoj borbi protiv korupcije i kriminala, a ne neko ko je godinama bio u vrhu te kriminalne piramide, umesan u ko zna kakve marifetluke i na kraju stradao zbog ko zna kojeg nerasciscenog racuna koji je imao s doticnim kriminalcima
teacher Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 znaci pokojni bulatovic ispada heroj koji je junacki dao svoj zivot u don kihotovskoj borbi protiv korupcije i kriminala, a ne neko ko je godinama bio u vrhu te kriminalne piramide, umesan u ko zna kakve marifetluke i na kraju stradao zbog ko zna kojeg nerasciscenog racuna koji je imao s doticnim kriminalcimaKo to kaže?
G.G. Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Ko to kaže? Insajder o ubistvu Bulatovića28. januar 2008. | 07:01 | Izvor: B92 Beograd -- U drugoj epizodi novog serijala, Insajder otkriva sve detalje o ubistvu generalnog sekretara FSJ Branka Bulatovića....ubijen je u trenutku kada je odlučio da prekine dugogodišnju praksu nameštanja utakmica. ...
Goksi Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Ovi udariše na Brana Mićunovića Inače, lepo su vam opisali kako je ubio čoveka o čemu sam pričao ovde pre izvesnog vremena
Кристофер Лумумбо Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Ovi udariše na Brana Mićunovića Inače, lepo su vam opisali kako je ubio čoveka o čemu sam pričao ovde pre izvesnog vremenaVi njega predstavljate kao da je Arkan na kvadrat.
teacher Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 ovovečernji insajder je pravljen isključivo za filipenkovu dušu...
Gonzo Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 bogami jaka epizoda. čuvena ekipa novosadskih studenata iz nikšića..
celeste Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 goksi, bio si u pravu jbt sloba odvali ruku radojici
celeste Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 ovovečernji insajder je pravljen isključivo za filipenkovu dušu...
hattori Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 ovovečernji insajder je pravljen isključivo za filipenkovu dušu...aj ga preventivno banuj, na par dana, ako smes!
teacher Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Ćurković na pitanje da li zna šta je 3 za 3: "ne...truć...ja ne znam ni šta je kladionica..."
Goksi Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Ćurković na pitanje da li zna šta je 3 za 3: "ne...truć...ja ne znam ni šta je kladionica..."kako se čovek iskenjao da ne veruješ
Recommended Posts