lalas Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 a on se ozbiljno udara po nosu, zato je verovatno i pao.zena zaradila 800000 evra na ovom polufudbaleru? dosta porazavajuce za obican radni narod
katamaran Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 U toku je rasvetljavanje ko je od njih gde bio u toku bombaškog napada. Kao motiv se pominje činjenica da je navodno Stojković ostao dužan Buliću novac od kupoprodaje nekih igrača
lalas Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 sta ti ovo znaci?da mislim da je Bisevac polufudbaler...
Далибор Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 sta je potrebno da neko postigne da bi se kvalifikovao za celog fudbalera ili makar za 67%?
radisa Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Na ovom formu, niko nije igrač... Osim Maradone, ali on je legenda... Mesi je pimpler, Runi je dete-debil, Ibra trpa samo jadnike... Nema celog fudbalera danas...Maradona je bio poslednji od dvojice koji sue nešto vredeli... Ovo sve danas, sve neki polufudbaleri...
lalas Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 ako 20 godina u zivotu samo juri za loptom, da bude makar duplo bolji od Bisevca (1/2*2=1)...mada, on je uzeo ozbiljnu kintu i realno ga boli tuki sto je drvo i sta ja mislim o njemu kao fudbaleru
Dankan Ajdaho Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Lazo Bakmaz (transfermarkt) kaze 100 000http://www.transfermarkt.de/de/dusan-djokic/transfers/spieler_28673.htmlĐokić u Brižu :DĐokić je otišao za milionče. Sećam se toga jer sam hteo da padnem pod sto kad sam čuo kolike pare su uzete za tog bilmeza.
Milosh76 Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Piksi: "Nikada se nisam sukobio sa Bulićem" Prvo uhapsen zbog Piksija, sad kazu zbog droge, pa ispade da je ovo jedan lepi spin. E sad, ko stoji iza Bulica, u sledecoj epizodi...
Aleksandar88 Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 a on se ozbiljno udara po nosu, zato je verovatno i pao.zena zaradila 800000 evra na ovom polufudbaleru? dosta porazavajuce za obican radni narodPriznace ga za fudbalera kad bude igrac meseca u Engleskoj u Francuskoj svaki polufudbaler manje-vise ima to priznanje.
katamaran Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 (edited) Đokić je otišao za milionče. Sećam se toga jer sam hteo da padnem pod sto kad sam čuo kolike pare su uzete za tog bilmeza.Secam se i ja te cifre iz novina (ti onda gledaj film u novinama :))Ne bi me cudilo da je zvanicno otisao za 100 000 koje pominje transfermarkt Edited March 31, 2012 by katamaran
pacey defender Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Reč o manje od pola grama kokaina i marihuane sve zajedno,Koja smo mi smejurija od drzave, hapse se kriminalci zbog kolicine droge koja se verovatno nalazi na cipeli pola Beograda.
katamaran Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 Aca Bulić: Zvezda mi duguje 2.000.000 evra!Radi se o transferu četiri tada najbolja fudbalera Srbije: Milana Biševca, Dušana Anđelkovića, Aleksandra Pantića i Dušana Đokića, za koje i dan-danas nisam isplaćen, iako su oni prodati. Svi ugovori o tome su nestali - što je čist kriminal.
Recommended Posts