Jump to content
IGNORED

Insajder i fudbalska mafija

Goksi

Recommended Posts

Posted

a on se ozbiljno udara po nosu, zato je verovatno i pao.zena zaradila 800000 evra na ovom polufudbaleru? dosta porazavajuce za obican radni narod

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Filipenko

115

• dragance

98

• tsva

96

• teacher

91

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
na ovom polufudbaleru?
sta ti ovo znaci?
Posted
U toku je rasvetljavanje ko je od njih gde bio u toku bombaškog napada. Kao motiv se pominje činjenica da je navodno Stojković ostao dužan Buliću novac od kupoprodaje nekih igrača
:isuse:
Posted
sta ti ovo znaci?
da mislim da je Bisevac polufudbaler...
Posted

sta je potrebno da neko postigne da bi se kvalifikovao za celog fudbalera ili makar za 67%?

Posted

Na ovom formu, niko nije igrač... Osim Maradone, ali on je legenda... Mesi je pimpler, Runi je dete-debil, Ibra trpa samo jadnike... Nema celog fudbalera danas...Maradona je bio poslednji od dvojice koji sue nešto vredeli... Ovo sve danas, sve neki polufudbaleri...

Posted

ako 20 godina u zivotu samo juri za loptom, da bude makar duplo bolji od Bisevca (1/2*2=1)...mada, on je uzeo ozbiljnu kintu i realno ga boli tuki sto je drvo i sta ja mislim o njemu kao fudbaleru

Posted
Lazo Bakmaz (transfermarkt) kaze 100 000http://www.transfermarkt.de/de/dusan-djokic/transfers/spieler_28673.htmlĐokić u Brižu :D
Đokić je otišao za milionče. Sećam se toga jer sam hteo da padnem pod sto kad sam čuo kolike pare su uzete za tog bilmeza.
Posted
a on se ozbiljno udara po nosu, zato je verovatno i pao.zena zaradila 800000 evra na ovom polufudbaleru? dosta porazavajuce za obican radni narod
Priznace ga za fudbalera kad bude igrac meseca u Engleskoj u Francuskoj svaki polufudbaler manje-vise ima to priznanje. :isuse:
Posted (edited)
Đokić je otišao za milionče. Sećam se toga jer sam hteo da padnem pod sto kad sam čuo kolike pare su uzete za tog bilmeza.
Secam se i ja te cifre iz novina (ti onda gledaj film u novinama :))Ne bi me cudilo da je zvanicno otisao za 100 000 koje pominje transfermarkt Edited by katamaran
Posted
Reč o manje od pola grama kokaina i marihuane sve zajedno,
Koja smo mi smejurija od drzave, hapse se kriminalci zbog kolicine droge koja se verovatno nalazi na cipeli pola Beograda.
Posted
Aca Bulić: Zvezda mi duguje 2.000.000 evra!
Radi se o transferu četiri tada najbolja fudbalera Srbije: Milana Biševca, Dušana Anđelkovića, Aleksandra Pantića i Dušana Đokića, za koje i dan-danas nisam isplaćen, iako su oni prodati. Svi ugovori o tome su nestali - što je čist kriminal.
Posted
četiri tada najbolja fudbalera Srbije
:Hail: