Кристофер Лумумбо Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Imam neki utisak da ce nesto desava tole stolicom razvaljuje savu dok bina, kamerman i cosic pokusavaju da ga zaustave?
kud u maglu Simoviću Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 ne znam zasto ali samo jedino poverovao Tolu u pricu oko organizaciji sranja u Djenovi Savo dominirao, Binic sluzio samo kao filadendron
assignment Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Moguce, ali isto tako mu verujem kada kaze da su navijaci najvernijih kod UEFE doveli do jedne slike koju ne mozez jednostavno promeniti... Al da se kite kao nekim vezama definitivno...A generlano mozez to da vidis da postoji i Tole takodje kao zrtva a ne samo kao deo sistema u zadnjih 20 god <_<
Nesh Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 A evo i kakva je bila (i jos uvek stoji) najava za emisiju:
kud u maglu Simoviću Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 daleko bilo da je zrtva, ali da mu je neko radio o glavi(polozaju) u Djenovi to da. Ne iz filantropskih razloga vec da bi na to mesto postavio istog ili veceg gmaza
porucnik vasic Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 daleko bilo da je zrtva, ali da mu je neko radio o glavi(polozaju) u Djenovi to da. Ne iz filantropskih razloga vec da bi na to mesto postavio istog ili veceg gmaza Већи гмаз- неко ко није из породице успешних.
kud u maglu Simoviću Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 evo moze Dzaja <_< oduvek su to bile udbasko kriminalne kreature, pa nemam nade da bi i posle Djenove to bilo mnogo bolje. Bio to Miljan, Pixi , Terza ili bilo ko iz kako kazes porodice uspesnih™ ja predlazem Tumbu :P
hattori Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=o1ZcJTcyI1g&feature=related
porucnik vasic Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 evo moze Dzaja <_< oduvek su to bile udbasko kriminalne kreature, pa nemam nade da bi i posle Djenove to bilo mnogo bolje. Bio to Miljan, Pixi , Terza ili bilo ko iz kako kazes porodice uspesnih™ ja predlazem Tumbu :P Миљан II.
henrik larsson Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 evo moze Dzaja <_< oduvek su to bile udbasko kriminalne kreature, pa nemam nade da bi i posle Djenove to bilo mnogo bolje. Bio to Miljan, Pixi , Terza ili bilo ko iz kako kazes porodice uspesnih™ ja predlazem Tumbu :P Mda, Piksi je baš onako iz udbaško kriminalne priče. Zato je i najuren iz FS/Zvezde, sa lakoćom nikad dosad viđenom.
kud u maglu Simoviću Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 mislis da bi bio predsednik FS da to nije bilo aminovano iz pandursko kriminalnih krugova? A da je najuren lako to svakako stoji, pa pogresi covek
henrik larsson Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Svakako da mora da bude aminovano, što ne znači da je on iz te priče. Da jeste, trajao bi malo duže u domaćem fudbalu, a ne bi leteo čim malo nagazi gde ne treba.
Giggsy Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=o1ZcJTcyI1g&feature=relatedJebem li ti... Na kraju ocekujem jos i izvinjenje predsednika, ministra i tuzioca sto je doticna izmaltretirana da dolazi cak do suda.
Recommended Posts