January 18, 20214 yr 52 minutes ago, Uskebasi said: Koji je adut frilensera u ovim pregovorima? Šta oni imaju što će državu postaviti u poziciju da pravi neke veće kompromise koje ovde svi očekuju? Sta imaju taksisti?
January 18, 20214 yr 1 minute ago, InvisibleLight said: Meni ne, nisam neko ko voli pidzamu van kreveta. Al skuvas kafu, i kreci. Znas da si tu noc zaradio uz zabavu 60$ i legnes zadovoljan Eto, svako ima svoj neki vid satisfakcije. Ja zimi i jedem za stolom na kome radim. Užasna navika, ali može mi se.
January 18, 20214 yr 9 minutes ago, Plajvi said: I najbolje od svega - pidzama. Ne, bez zajebancije, stravican je comfort zone, otudjuje za sve pare. samo pizame i bele majice kupujem od garderobe, iz kuce izlazim na prolece.
January 18, 20214 yr 1 minute ago, Кристофер Лумумбо said: samo pizame i bele majice kupujem od garderobe, iz kuce izlazim na prolece. frilenser hikikomori, zakon
January 18, 20214 yr 6 minutes ago, Pramheda said: Eto, svako ima svoj neki vid satisfakcije. Ja zimi i jedem za stolom na kome radim. Užasna navika, ali može mi se. sto samo zimi, brt :(
January 18, 20214 yr Ja sam decembra 2019. završio faks i posle 6 meseci našao posao od kuće i sad se pitam da li ću moći da radim nešto van kuće u budućnosti, previše sam ušuškan.
January 18, 20214 yr 24 minutes ago, Pramheda said: Eto, svako ima svoj neki vid satisfakcije. Ja zimi i jedem za stolom na kome radim. Užasna navika, ali može mi se. Oh, strašno.
January 18, 20214 yr frilenser hikikomori, zakona ne bogami vishe. nisam frilens ali u martu slavim godinu dana rada od kuce. pochela sam da se shminkam oblachim kao za posao, pa sednem da radim. dosta je bilo mislim, bilo je skroz fino da ne idem kad mi se ne ide, par dana na svakih nekoliko. mogla sam kako hocu. al ovo ne mogu vishe .sent from bubamoto
January 18, 20214 yr 13 minutes ago, gospa buba said: a ne bogami vishe. nisam frilens ali u martu slavim godinu dana rada od kuce. pochela sam da se shminkam oblachim kao za posao, pa sednem da radim. dosta je bilo mislim, bilo je skroz fino da ne idem kad mi se ne ide, par dana na svakih nekoliko. mogla sam kako hocu. al ovo ne mogu vishe . sent from bubamoto Ja već 7-8 godina radim od kuće kad ne idem kod klijenta... Bilo i po ndelju dana da sam u šorcu... Sad da treba da idem na posao svako jutro, mislim da ne bi izdržao 2 meseca, dok ne bi odlepio...
January 18, 20214 yr Ja obrnuto. Mislim da ne bih mogao da radim od kuce ni nedelju dana. Kuca je kuca, a posao je samo posao
January 19, 20214 yr Privremeno se obustavlja ganjanje frilensera. https://www.facebook.com/107287697831786/posts/156441799583042/