W.F.C. Posted October 26, 2020 Posted October 26, 2020 Pogubio se i komentator, kaze 2:2 je, odnosno 3:3 je
John Coltrane Posted October 26, 2020 Posted October 26, 2020 Kombinovao sam sa Leverom, uzbudljiva tekma u najmanju ruku, al moram pogledati celu, pogotovu ako uhvatim reprizu na CRO Areni sa sjajnim Božom Sušec.
goofs Posted October 26, 2020 Author Posted October 26, 2020 Dobra je utakmica bila, Milan konkretniji sa vise sansi, ali ne mozes da pobedis a da prodas onako dva jeftina gola, tj. mozes mozda Udinezea, ali ne Romu. Sudija jeziv sve pogresno, nije davao kartone kad je trebalo, davao kad nije trebalo, penali mu nepostojeci, one potencijalne postojece nije ni razmatrao.
MiddleClass Posted November 1, 2020 Posted November 1, 2020 Volim ga... samo ne mora da uzme skudeto. Mada bolje i oni no razne Atalante, Rome i ostali Napoliji.
John Coltrane Posted November 1, 2020 Posted November 1, 2020 4 minutes ago, MiddleClass said: Voli ga... samo ne mora da uzme skudeto. Mada bolje i oni no razne Atalante, Juventusi Interi, Laciji ostali Napoliji. Slažem se u potpunosti.
189- Posted November 8, 2020 Posted November 8, 2020 kako ima kulusevski samo 20 godina, izgleda kao da ima bar 28. inace odlican igrac vec sada
napadaj Posted November 8, 2020 Posted November 8, 2020 RIP moja dvojka na tiketu. Ne pamtim kad sam video da Juventus izgubi bodove u nadoknadi.
John Coltrane Posted November 8, 2020 Posted November 8, 2020 Gasperini polako pada, a bilo je i vreme dugo su trajali, ali Konteova ekipa je toliko obezglavljena bez Lukakua da više od 2 polušanse nisu u stanju da naprave. Najjači momenat kad Alexis izvodi skraćeni korner™ do Janga a ovaj iz prve vraća loptu Alexisu iza ledja i u aut.
Miljenko Posted November 8, 2020 Posted November 8, 2020 Uzasno poluvreme, mada ni Lazio i Juventus nisu briljirali. Izgleda da ce celo kolo biti metiljavo.
Recommended Posts