Jump to content

Serie A 2020-2021

Featured Replies

Pogubio se i komentator, kaze 2:2 je, odnosno 3:3 je

Kombinovao sam sa Leverom, uzbudljiva tekma u najmanju ruku, al moram pogledati celu, pogotovu ako uhvatim reprizu na CRO Areni sa sjajnim Božom Sušec.

• Author

Dobra je utakmica bila, Milan konkretniji sa vise sansi, ali ne mozes da pobedis a da prodas onako dva jeftina gola, tj. mozes mozda Udinezea, ali ne Romu.

Sudija jeziv :ph34r: sve pogresno, nije davao kartone kad je trebalo, davao kad nije trebalo, penali mu nepostojeci, one potencijalne postojece nije ni razmatrao.

Kakvi penali :ajde:

Ispascemo u seriu B

Konteova druga sezona...

Zlatan ne misli da stane!

Volim ga... samo ne mora da uzme skudeto. Mada bolje i oni no razne Atalante, Rome i ostali Napoliji.

4 minutes ago, MiddleClass said:

Voli ga... samo ne mora da uzme skudeto. Mada bolje i oni no razne Atalante, Juventusi Interi, Laciji ostali Napoliji.

Slažem se u potpunosti.

kako ima kulusevski samo 20 godina, izgleda kao da ima bar 28. inace odlican igrac vec sada

• Author

hahaha, crni Pirlo

praviće Sarija od blata :sleep:

RIP moja dvojka na tiketu. :violin:

Ne pamtim kad sam video da Juventus izgubi bodove u nadoknadi.

Gasperini polako pada, a bilo je i vreme dugo su trajali, ali Konteova ekipa je toliko obezglavljena bez Lukakua da više od 2 polušanse nisu u stanju da naprave. Najjači momenat kad Alexis izvodi skraćeni korner™ do Janga a ovaj iz prve vraća loptu Alexisu iza ledja i u aut.

Uzasno poluvreme, mada ni Lazio i Juventus nisu briljirali. Izgleda da ce celo kolo biti metiljavo.