Jump to content
IGNORED

Serie A 2020-2021

goofs

Recommended Posts

Posted

Pogubio se i komentator, kaze 2:2 je, odnosno 3:3 je

Posted

Kombinovao sam sa Leverom, uzbudljiva tekma u najmanju ruku, al moram pogledati celu, pogotovu ako uhvatim reprizu na CRO Areni sa sjajnim Božom Sušec.

Posted

Dobra je utakmica bila, Milan konkretniji sa vise sansi, ali ne mozes da pobedis a da prodas onako dva jeftina gola, tj. mozes mozda Udinezea, ali ne Romu.

Sudija jeziv :ph34r: sve pogresno, nije davao kartone kad je trebalo, davao kad nije trebalo, penali mu nepostojeci, one potencijalne postojece nije ni razmatrao.

Posted

Volim ga... samo ne mora da uzme skudeto. Mada bolje i oni no razne Atalante, Rome i ostali Napoliji.

Posted
4 minutes ago, MiddleClass said:

Voli ga... samo ne mora da uzme skudeto. Mada bolje i oni no razne Atalante, Juventusi Interi, Laciji ostali Napoliji.

Slažem se u potpunosti.

Posted

kako ima kulusevski samo 20 godina, izgleda kao da ima bar 28. inace odlican igrac vec sada

Posted

RIP moja dvojka na tiketu. :violin:

Ne pamtim kad sam video da Juventus izgubi bodove u nadoknadi.

Posted

Gasperini polako pada, a bilo je i vreme dugo su trajali, ali Konteova ekipa je toliko obezglavljena bez Lukakua da više od 2 polušanse nisu u stanju da naprave. Najjači momenat kad Alexis izvodi skraćeni korner™ do Janga a ovaj iz prve vraća loptu Alexisu iza ledja i u aut.

Posted

Uzasno poluvreme, mada ni Lazio i Juventus nisu briljirali. Izgleda da ce celo kolo biti metiljavo.